Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Novi zaslon na Samsung Galaxy Z Fold 5

I.V., 26.01.2023 10:30:08

Poleg tega je zaslon opremljen z novim tečajem v obliki kapljice vode. V začetku tega tedna smo slišali za ta novi tečaj, ko je korejska publikacija napisala, da bo vgrajen v telefon Galaxy Z Fold 5.

Delite na:
Novi zaslon na Samsung Galaxy Z Fold 5
Flex In & Out Samsung

Po navedbah korejskega tiskovnega urada Samsung zaslonu povečuje funkcionalnost, razmerje stranic pa je mogoče spreminjati glede na uporabo telefona.

Bistvena prednost tega tečaja v obliki kapljice v primerjavi s sedanjo U-obliko je skoraj nevidna guba, ko je zaslon popolnoma odprt. Poleg tega je mogoče zaslon zložiti povsem plosko, v nasprotju z rahlo vrzeljo, kot pri modelu Z Fold 4. Nova zasnova povečuje tudi vzdržljivost zaslona in število prepogibov/razpogibov, ki jih lahko prenese.

flex-in-&-out, samsung
Flex In & Out
Samsung

To ni prvič, da je Samsung razkril Flex In & Out, vendar je ta najnovejša iteracija velika sprememba v primerjavi z napravo, ki je bila na ogled na mednarodnem srečanju za informacijske zaslone (IMID) 2021 v Južni Koreji. Ta prototip je bil zložen v obliki črke S in je imel v bistvu tri ločene zaslone. Nova različica uporablja tradicionalni enojni pregib.

Glede na prejšnje govorice o letošnjem modelu Galaxy Z Fold 5, ki naj bi imel novi tečaj, nekateri menijo, da bi lahko Samsung pri svojem naslednjem zložljivem zaslonu uporabil zaslon Flex In & Out. To bi pomenilo veliko oblikovno posodobitev v primerjavi s prejšnjimi telefoni v seriji, poleg tega pa bi lahko potencialno povišalo že tako visoko ceno. Telefon Galaxy Z Fold 4 je bil razkrit avgusta lani, zato lahko pričakujemo, da bo njegov naslednik predstavljen v istem mesecu.

flex-in-&-out, samsung
Flex In & Out
Samsung