Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Nove kuhinje iz ALPLES-a

Oglasno sporočilo, 11.04.2018 13:38:53

Nova generacija kuhinj je namenjena kupcem, ki si želijo urbanega razkošja, udobnosti narave, sveta barv in harmonije podeželja.

Delite na:
Nove kuhinje iz ALPLES-a
Alples

Pomlad je čas novega navdiha. Od nekdaj je bila. In tudi danes, kljub tehnicistični družbi, ki je včasih za cela svetlobna leta oddaljena od naravnih ritmov, nas pomlad še vedno prevzame. Prinaša novo, sveže življenje, nove zgodbe, nove poti … Sad razvoja je v Alplesu nova generacija kuhinj, ki dopolnjuje že tako pestro ponudbo pohištva za ves dom. Nova generacija kuhinj je namenjena kupcem, ki si želijo urbanega razkošja, udobnosti narave, sveta barv in harmonije podeželja. 

Inovativni novi materiali, obstojni in lahki za vzdrževanje, so osnova za sodobno kuhinjo, da bo hkrati uporabna in lepa. Bogat izbor funkcionalnih elementov dopolnjuje prenovljen izbor dekorjev in barv.

Že do zdaj široko paleto oblik front smo dopolnili z novimi. Izbrati je mogoče od popolnoma gladke moderne barvaste fronte (z ročaji ali brez) prek takih v lesnih dekorjih do profiliranih, s katerimi ustvarjamo vtis podeželske kuhinje.

kuhinja.jpg

Novi dekorji bogatijo tudi delovne plošče in stenske obloge, vse skupaj pa omogoča čisto nove kombinacije materialov za ta pomembni del doma, v katerem preživljamo velik del prostega časa. Kuhinjo je s pomočjo pohištva mogoče povezati z dnevno sobo tako, da za rdečo nit določimo nek material, barvo ali pohištveni program.

kuhinje 2.png

Široka paleta ročajev različnih oblik, velikosti in obdelav omogoča lepe kombinacije z različnimi izvedbami bele tehnike, pa tudi tisto vrsto praktičnosti, ki je posameznemu uporabniku najbližja. Tej pomembni lastnosti v pomoč je tudi vsa dodatna oprema za notranjost omar in predalov, pa tudi priročni sistemi za nameščanje pripomočkov, ki jih v kuhinji ni moč pogrešati. Če je vse na pravem mestu in vsega ravno prav, je vsakodnevno rutinsko delo narejeno hitreje, dragoceni prihranjeni čas pa prihranjen za druženje ob kuhariji ali šolski nalogi.

kuhinja 1.jpg

V popolnoma prenovljenem salonu v Železnikih si bodo za vas vzeli čas izkušeni svetovalci in vam s posebnim programom prostorsko predstavili vaš bodoči dom.

Več na https://www.alples.si/sl/model/kuhinje/

Alples … ko stanovanje postane dom

Ustanovljeni leta 1955, torej s 60 letno tradicijo. Z ekipo 162 zaposlenih se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov, njihov razvoj in neprestano izboljšanje načinov dela ob ohranjanju družbene odgovornosti podjetja, obenem pa je naša pozornost stalno usmerjena v skrb za naše kupce.

Z bogato tradicijo smo si pridobili izkušnje in znanje s katerimi znamo izkoristiti nove trende in tehnologije, ki jih zajete v izdelke nudimo kupcem.

Naš slogan je “ko stanovanje postane dom”, saj je poslanstvo Alplesa, da pomaga kupcem pri ustvarjanju doma.