Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nova dimenzija nakupovanja v Kopru

Oglasno sporočilo, 10.07.2018 15:00:41

Koper, 3. julij 2018 – Harvey Norman je s ponosom predstavil dve povsem posodobljeni nadstropji svoje trgovine v Kopru.

Delite na:
Nova dimenzija nakupovanja v Kopru
Harvey Norman

V celoti prenovljeno poslovalnico sta s prerezom otvoritvenega traku slavnostno odprla direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson in podžupan občine Koper, gospod Peter Bolčič. Uspešno prenovo so v podjetju pospremili tudi z večerno VIP zabavo za poslovne partnerje in medije, na kateri je nastopila letošnja predstavnica Slovenije na Evroviziji, Lea Sirk.

Harvey Norman se tokrat ponaša s popolnoma posodobljeno trgovino na Obali. Prenova koprske poslovalnice potekala po najvišjih standardih z namenom, da se kupcem zagotovi povsem nova nakupovalna izkušnja. Obiskovalci si bodo od zdaj naprej lahko izdelke iz ponudbe ogledali, jih občutili in jih tudi preizkusili.

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Odlično sodelovanje z Mestno občino Koper

V podjetju Harvey Norman Slovenija so izjemno veseli dobrih odnosov in odličnih vezi z Mestno občino Koper. V znak vzajemne podpore in upanja na nadaljnja uspešna sodelovanja sta slavnostni trak na otvoritvi skupaj prerezala direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson in podžupan občine koper, gospod Peter Bolčič. Direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson, je v svojem govoru ob odprtju izkazala izjemno hvaležnost županu in vsem ostalim zaposlenim na koprski občini, da so s svojim delom pripomogli tudi k svečani otvoritvi prenovljene poslovalnice Harvey Norman v Kopru. Prav tako pa je v svojem govoru nostalgično povedala: »Še danes se dobro spomnim, kako je župan tega čudovitega mesta, Boris Popovič, leta 2005 sam osebno razkazal mesto naši generalni direktorici iz Avstralije, Katie Page. Z njo je delil vizijo o razvoju Kopra in širše okolice, zato ni čudno, da smo našo drugo poslovalnico v Sloveniji leto kasneje odprli prav v Kopru.«

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Slavnostna VIP zabava

Nadvse uspešno zaključeno prenovo so se v podjetju odločiti pospremiti tudi z VIP zabavo. Novo koprsko poslovalnico Harvey Norman so si kot prvi lahko ogledali povabljeni gostje, med katerimi so bili poslovni partnerji, mediji, predstavniki Mestne občine Koper in letošnja slovenska predstavnica na 63. izboru za Pesem Evrovizije, Lea Sirk, ki je poskrbela za glasbeno zabavo gostov. Ti so poleg dobre glasbe lahko uživali tudi v izvrstnih kulinaričnih dobrotah.

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Prenovi ljubljanske super trgovine sledil Koper

Lansko leto je Harvey Norman svoje kupce v Ljubljani razveselil s povsem posodobljenimi oddelki tehnologije, gospodinjskih aparatov, kuhinj, spalnic in pohištva. Za to prenovo so se v avstralskem podjetju, ki je na slovenskih tleh prisotno že od leta 2002, odločili, ker so želeli svetovni koncept interaktivne izkušnje nakupovanja približati tudi evropskim kupcem. Harvey Norman je namreč prvo tovrstno trgovino odprl konec leta 2015 v Singapurskem centru Millenia Walk, tej je verižno sledila ljubljanska.

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Danes pa se z enako idejno zasnovo ter najboljšimi in najnovejšimi trendi lahko pohvali tudi trgovina v Kopru. Ta v dveh prenovljenih nadstropjih ponuja vrhunsko pohištvo in druge izdelke, ki so prilagojeni potrebam sodobnega načina življenja in zagotavljajo najvišjo kakovost bivanja ter prvovrstne zabave. Direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, Melissa Wilson, je povedala, da prenovljena trgovina ni samo pridobitev za Koper, ampak tudi za širšo regijo: »Naša koprska poslovalnica ni pomembna zgolj za lokalno skupnost, ampak tudi širše. Vsa ponudba v trgovini je predstavljena v treh jezikih: slovenskem, hrvaškem in italijanskem, saj si želimo, da bi nas domači in tuji kupci še naprej prepoznavali kot zaupanja vredno znamko. S to prenovo smo dokazali, da je mogoče tudi mesto, kot je Koper, postaviti na svetovni zemljevid.«

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Prenovljena poslovalnica Harvey Normana

Ekskluzivne otvoritvene ponudbe ob odprtju koprske trgovine veljajo do 31. 7. 2018 tudi V VSEH DRUGIH TRGOVINAH HARVEY NORMAN IN NA SPLETU.

Več fotografij v galeriji spodaj.

Preberite tudi: Zelenjavni vrt v juliju. Kliknite TUKAJ!