mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Nikoli ne boste uganili, kaj po novem igra Lado

Oglasno sporočilo, 18.05.2021 12:00:00

Izbira bo morda presenetila mnoge imed vas. A Lado Bizovičar samo ponovno potrjuje, kako vsestranski je.

Delite na:
Nikoli ne boste uganili, kaj po novem igra Lado
HOFER (S)CENA Promocijsko gradivo

Izmed številnih inštrumentov, ki so na razpolago nadobudnim muzikantom, bo izbira Lada Bizovičarja presenetila mnoge izmed vas. A ta kljub vsemu le ni tako zelo presenetljiva – navsezadnje je to morda celo najbolj priljubljeno glasbilo v naši deželi. Že veste, o čem govorimo? Poglejte si, kateri inštrument igra v spodnjem videu, nato pa odhitite na hoferscena.si in sledite Ladu na njegovih bodočih dogodivščinah.

Je bila glasbena žilica Ladu položena že v zibko? Nedvomno - to je dokazal že velikokrat, nazadnje pa v vsej Sloveniji znanem oglasu za HOFER (S)CENO, ki je z več kot milijon ogledi na YouTube postal eden največjih hitov leta 2020. A bistroumnemu Bizovičarju to ni bilo dovolj, zato si je kmalu našel svoj naslednji, še večji izziv: osvojiti svet narodnozabavne glasbe z naj popevko leta 2021.


Žanr, ki so ga zaznamovali tako sloviti ansambli, med drugimi ansambel Lojzeta Slaka in Avseniki, ima v deželi pod Triglavom številne privržence. Je imel te ob ustvarjanju novega komada v mislih tudi Lado? Ja, pravi sam, in dodaja, da si želi, da bi v tem stilu glasbe sam sebe našel za dalj časa. Upamo lahko le, da ga bodo z enako odprtimi rokami sprejeli tudi oboževalci valčka in polke; ter da ga seveda ne bodo pozabili tisti oboževalci, ki jih je osvojil s svojim spretnim kovanjem rim.

hofer-scena, hoferscena, lado-bizovičar
HOFER (S)CENA
Promocijsko gradivo

Glede drzne poteze Bizovičar pravi, da je pri 44 letih pač »še vedno le mladiček, ki se išče, in si želi preizkusiti prav vse.« Ne le v glasbi, tudi nasploh. Med drugim rad preizkusi tudi izdelke visoke kakovosti, za katere ni treba odšteti visokih zneskov. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna.

HOFER (S)CENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo - naj bo po rapersko ali narodnozabavno. Ob tem Lado še skrivnostno namiguje: »Morda najdete kaj, kar vam bo še bolj pisano na kožo!«