Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Na obisku pri Donatelli Versace

M. B., Dom2, 07.11.2018 13:01:55

Postavljena v tako imenovano prestižno cono Dubaja, z dostopom po morju ali kopnem, je palača Versace že sama po sebi nekaj posebnega. Petnajst minut od letališča ter osem minut od nebotičnika Burj Khalifa in središča mesta – toliko potrebujete, da jo obiščete ali v njej celo prenočite. In videti imate mnogo: od kiparskih umetnin v avli do vodnjakov na vrtu – palača Versace je resnično ikona arhitekture in življenjskega sloga, ki ga je skoraj nemogoče posnemati.

Delite na:
Na obisku pri Donatelli Versace
Na obisku pri Donatelli Versace Palazzo Versace Dubai

Palača Versace je pravzaprav hotel z 215 sobami in suitami ter 169 rezidencami, opremljenimi izključno s kolekcijo izdelkov Versace Home. Vsak najmanjši prostor v hotelu izraža duha znamke Versace, ki ima ukoreninjeno tradicijo, obliko in stil.

Preberite tudi: Sobica od dojenčka do šolarja.

Sobe so živahnih barv, od turkizne, modre, bež, zlate do rožnate, vsaka ima svoj balkon ali teraso. Rezidence so prav tako polne življenja, ki jim ga vdihujejo lila in indigo barve, dodatno pa jih krasijo še kamniti mozaiki v dnevnih prostorih, kuhinji in kopalnici ter leseni parket v spalnicah.

mosaico_lobby_1
Na obisku pri Donatelli Versace
Palazzo Versace Dubai

Hotelske zmogljivosti vključujejo še tri bazene, veliko plesno dvorano, tri konferenčne dvorane, gospodarski center, tri butike z izdelki Versace, spa center z ženskim in moškim salonom in telovadnico. Plesna dvorana lahko gosti celo do tisoč ljudi, medtem ko je v konferenčnih dvoranah prostora za približno 80 gostov v vsaki.

Vanitas_-_Blue_Chairs
Na obisku pri Donatelli Versace
Palazzo Versace Dubai

Sicer pa v okviru palače deluje še osem restavracij, ki strežejo vso možno mednarodno kulinariko, tako jedi s sestavinami z lokalnih tržnic kot maroško, turško in libanonsko kuhinjo, brez italijanske s hrustljavimi picami in testeninami pa seveda tudi ne gre.

PVD_Grand_Executive_Suite
Na obisku pri Donatelli Versace
Palazzo Versace Dubai

Če želite okusiti ves ta luksuz ali si ga ogledati v živo, boste morali v Dubaj, za prve vtise pa si odpočijte oči vsaj na fotografijah.

Main-Lobby-copy
Na obisku pri Donatelli Versace
Palazzo Versace Dubai

Več fotografij v spodnji galeriji!

Objavljeno v reviji Dom2, september - oktober 2018.