lunin mrk Dobra karma

Tokrat bosta polna luna in lunin mrk vašim ...

pes, psiček, zlati prinašalec, Svet24.si

VIDEO: Več mesecev je brutalno pretepal mladega ...

aleksandra pivec1 Reporter.si

Tajni načrt Aleksandre Pivec: ustanovila naj bi ...

potrč marko Svet24.si

Bodo Marka Potrča zaradi objav tožili celo v ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

Franko Bajc, Kaja Vidmar Njena.si

V javnost prišel vroč posnetek Franka Bajca in ...

Rocio Oliva Odkrito.si

Maradonini partnerki niso dovolili, da bi se ...

Ne zamudite priložnosti in brezplačno zamigajte v latino ritmih

Oglasno sporočilo, 11.11.2020 09:00:00

Ste zaradi aktualnih razmer, ki so prinesle zaprtje športnih centrov po državi, ostali brez vaše najljubše vadbe? Niste edini!

Delite na:
Ne zamudite priložnosti in brezplačno zamigajte v latino ritmih

Veliko nas je, ki smo se zaradi ukrepov znašli v pomanjkanju miganja. Za vas imamo odlično rešitev: brezplačne športne vsebine z letošnjega spletnega Migimigi dneva. Vendar pozor – dostopne so samo še danes. Vse, kar morate narediti za dostop do vsebin, je, da oddate prijavo na www.migimigidan.si.

Pokurite kalorije z energično zumbo

Če bi se v svoji dnevni sobi radi zavrteli v latino ritmih, ob tem pa še pokurili kalorije, bo za vas prava vadba zumbe z Laro Klavora in Marjeto Pandža. Obe se s plesom profesionalno ukvarjata že od malega in sta si skozi svojo kariero priplesali veliko izjemnih tekmovalnih rezultatov. Pot ju je v okviru ženske salsa skupine Dance Soul Project zanesla v latino ritme in tako sta pridobili licenco za inštruiranje zumbe; Lara leta 2010, Marjeta pa leta 2013. Obe sta tudi licencirani vaditeljici skupinskih fitnes vadb pri Fitnes zvezi Slovenije.

Zumba je energična in zabavna plesna vodena vadba, ki združuje različne latino ritme, vse od temperamentne salse in čutne bachate pa do razvpitega reggaetona. Je ples, sproščenost, energičnost, užitek in zabava. Če želite narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo, se zabavati v dobri družbi ob divjih ritmih in latino glasbi ter izkoristiti kakšno uro v tednu za dobro kardio vadbo, je Zumba prava za vas!

Zumba z Laro in Marjeto ter mnoge druge brezplačne športne vsebine so na spletu na voljo le še danes! Nikar jih ne zamudite in se prijavite na www.migimigidan.si!