favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naravni les za dobre pasje sanje in lep dom

M. V., Dom2, 26.02.2019 13:00:00

Tudi pasji ljubljenčki potrebujejo svoj kotiček za počivanje in spanje.

Delite na:
Naravni les za dobre pasje sanje in lep dom
Leseni pasji počivalnik Riposo anja troha

Pasje posteljice so del našega doma, zato je pomembno, da se skladajo z opremo stanovanja in se čim bolje vključijo v prostor. Predstavljamo vam nekaj zanimivih lesenih pasjih ležišč, tako modernih kot klasičnih, ki lahko lepo dopolnijo vaš notranji dizajn ali ga celo popestrijo. Zelo modno in ekološko, les pa je tudi naraven in topel material, ki bo kosmatince zazibal v prijetne sanje.

Prikupni preprosti stilski leseni pasji počivalnik Riposo je izdelek slovenske blagovne znamke UtaUta. Izbirate lahko med tremi velikostmi postelje in štirimi barvami blazin (ali brez blazine). Cena: od 145 do 289 evrov.

pes-sally.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Britanska umetnica Sally Grist združuje svojo ljubezen do psov in umetniško žilico. Med njenimi izdelki je tudi ta čudovita ročno izdelana pasja postelja. Z napisom po izbiri. Cena: 147 evrov.

pes-paleta.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Postelja iz recikliranih palet? Zakaj pa ne? Stilsko in ozaveščeno. To je izdelalo britansko podjetje Pallet Earth, stane pa 47 evrov.

pes-merry.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Soba z razgledom. Da bo imel vaš ljubljenček vse pod nadzorom, poskrbi dvonadstropno ležišče Merry Products. Cena: okoli 105 evrov.

pes-sod.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Zakaj ne bi vaš najboljši prijatelj spal v vinskem sodu, se sprašujejo pri Eco Wine Furniture. Čudovito drugačno in domiselno, še posebej primerno za stanovanja v podeželskem stilu. Cena: 115 evrov.

pes-postelja.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Prava klasična lesena posteljica tudi za vašega psa! Izdelana je iz brezovega lesa, podjetje MPI Wood pa jo ponuja v treh velikostih. Cena: od 26 do 44 evrov.

pes-stol.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Pasja postelja iz masivnega lesa, oblikovana kot klasični poletni stol – le da ima »naslovnjala za roke« v obliki kosti. Seveda lahko izbirate poljubne barve in štiri velikosti, če želite, lahko pri Big Creek Mercantile na počivalnik napišejo tudi ime vašega ljubljenčka. Cena: od 86 do 219 evrov.

pes-moderno.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Za modernejše stanovanje je potrebna dizajnerska posteljica. Vurv Design ponuja elegantno, ročno izdelano pasje ležišče iz ukrivljenega orehovega lesa s podlogo iz umetnega krzna. Cena: okoli 520 evrov.

pes-viseca.jpg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Tudi kužki uživajo v viseči mreži! Pet Lounge Studio je izdelal posebno ortopedsko visečo mrežo za vašega kužka. Okvir je narejen iz bambusa, na mreži pa je pralna blazina poljubne barve. Prikupno in zdravo. Cena: okoli 177 evrov.

pes-kamakura.jpeg
pasje ležišče
arhiv proizvajalca

Minimalistično, a elegantno pasje ležišče Kamakura Pet House iz tokijskega oblikovalskega studia Natural Slow. Narejeno je iz lesa pavlovnije, ideja pa prihaja iz tradicionalnih hišk, ki jih iz snega gradijo na severu Japonske. Cena: okoli 500 evrov.

Objavljeno v reviji Dom2 št. 21, 17. 12. 2018.