favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Slišite, kar želite slišati

Ivan Valtl, 06.04.2021 21:18:45

Slušalke z 10-urnim neprekinjenim predvajanjem že na voljo v Sloveniji.

Delite na:
Slišite, kar želite slišati
Huawei FreeBuds4i Splet

Globalni tehnološki velikan Huawei je predstavil povsem nove brezžične slušalke FreeBuds 4i z izjemno avtonomijo baterije, edinstvenim in elegantnim dizajnom, neprekosljivo kakovostjo zvoka in zmogljivostjo aktivnega dušenja hrupa (ANC). Na voljo so v keramično beli in kristalno črni barvi. Do konca aprila so slušalke na voljo po promocijski ceni 69 €.

Njihovo obliko je navdihnila svetovno znana plaža s črnim peskom na Islandiji, medtem ko je ravno prav velika polnilna škatlica zasnovana tako, da se odlično prilagaja dlani. Strokovnjaki Huaweia so sicer opravili na tisoče preizkusov, da so našli obliko, ki se popolnoma prilagaja ušesnim kanalom in s tem nudi udobje tudi pri dolgotrajni uporabi. Namenjene so aktivnim in energičnim uporabnikom, saj jim omogočajo, da tudi med dogodivščinami prisluhnejo lepoti življenja. Zahvaljujoč napredni zvočni tehnologiji namreč povsod in vedno zagotavljajo vrhunsko zvočno izkušnjo.

Brez težav zdržijo ves dan

Za uporabnike je življenjska doba baterije ključnega pomena, zato imata ušesna čepka slušalk Huawei FreeBuds 4i veliki bateriji z visoko sposobnostjo hranjenja energije. Ko je aktivno dušenje izključeno, slušalke ponujajo kar do 10 ur neprekinjenega poslušanja glasbe ali do 6,5 ur telefonskega pogovora. Skupaj s polnilno škatlico dosežejo do 22 ur predvajanja ali do 14 ur pogovorov. Če je dušenje vključeno, potem bateriji zadoščata za do 7,5 ur predvajanja glasbe ali do 5,5 ur pogovorov.

Da bi bila uporabniška izkušnja čim boljša, imajo slušalke vključeno hitro polnjenje. Že deset minut hitrega polnjena zadostuje za kar štiri ure zvočnega užitka, kar drastično zmanjša čas, ko slušalke zaradi polnjenja ne morete uporabljati.

huawei
Huawei FreeBuds4i
Splet

Uravnoteženost zvoka za neokrnjen užitek

Slušalke Huawei FreeBuds 4i vsebujejo prilagojena 10 mm zvočna gonilnika z visoko amplitudo za zmogljive nizke tone, prilagodljivi membrani iz materiala PEEK + PU za visoko občutljivost in bogat dinamični odziv, medtem ko odlična struktura za dušenje hrupa vetra zagotavlja doslednost zvočnih učinkov. Kot celota vsi elementi delujejo usklajeno, zaradi česar v priljubljeni glasbi slišite vse zvočne podrobnosti.

Zasnovane so tako, da ustrezajo potrebam uporabnikov z raznolikim glasbenim okusom, vključno z ljubitelji kakovostne priljubljene glasbe. Strokovnjaki za uglaševanje so pozorno instrumente, ritme in vokalne sloge ter tako kakovost zvoka postavili na raven, ki zadosti vsakodnevnim potrebam večine uporabnikov.

Slišite, kar želite slišati

Sistem dinamičnega dušenja hrupa (ANC) z mikrofoni prisluškuje zvokom okolice, da ustvari povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.

Slušalke Huawei FreeBuds 4i nudijo način ozaveščenosti, s katerim lahko po želji slišite zvoke okolice, ne da bi jih morali sneti. S preprostim zadržanim dotikom samodejno za želeni čas preklopijo med načinom dušenja hrupa v način ozaveščenosti.

Sistem dušenja hrupa poskrbi tudi za odlično kakovost telefonskih pogovorov. Ekskluzivna tehnologija omogoča mikrofonom natančno zajemanje glasu, oblika in postavitev mikrofonov zmanjšujeta zvoke vetra, medtem ko algoritmi umetne inteligence odstranijo druge neželene zvoke.

huawei
Huawei FreeBuds4i
Splet

Natančna zaznava dotika

Poleg neokrnjene kakovosti zvoka slušalke Huawei FreeBud 4i nudijo tudi odlično uporabniško izkušnjo. Predvajanje glasbe, glasovne klice in sistem aktivnega dušenja hrupa preprosto upravljate z dotikom. Poleg tega pa boste po povezavi s pametnim telefonom na njegovem zaslonu pridobili natančne podatke o stanju baterij v obeh ušesnih čepkih in polnilni škatlici. Tako kot drugi modeli iz družine slušalk Huawei FreeBuds tudi nove omogočajo preprosto povezavo z vsemi modeli pametnih telefonov s sistemoma iOS in Android. 

huawei
Huawei FreeBuds4i
Splet

Razpoložljivost in centa

Slušalke Huawei FreeBuds 4i so že na voljo v Sloveniji, in sicer v biserno beli in kristalno črni barvi. Do konca aprila jih lahko kupite po promocijski ceni 69 €, nato pa bo maloprodajna cena znašala 79 €.