stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Najlepše kavarne po Sloveniji

PR, 25.02.2020 11:09:00

Nekateri kavo pijejo zaradi vonja. Drugi jo pijejo iz navade, tretji pa si ne predstavljajo začetka dneva brez nje.

Delite na:
Najlepše kavarne po Sloveniji
Ko želite kavo, kavarna in ko potrebujete banko, banka. .

Bliža se pomlad, zato bomo med vikendi vse raje pobegnili od doma in obiskali najrazličnejše kraje po Sloveniji, kjer si bomo nabirali moči za prihajajoče izzive. V kolikor ste ljubitelj kave, imamo za vas nekaj idej katere kavarne je vredno obiskati na poti po različnih mestih Slovenije.

PIRAN

Mestna kavarna Piran se nahaja na Tartinijevem trgu in ponuja odlično kavo z razgledom na zaliv. V kavarni poleg prijetnega vzdušja najdete tudi raznovrstno ponudbo hrane in pijače.

NOVO MESTO

V kavarni Hotela Center na Glavnem trgu v Novem mestu vam ob kavici postrežejo piškote, ki se še kako priležejo po ogledu starega mestnega jedra in vseh lepotah, ki jih ponuja to čudovito mesto na Dolenjskem.

KRANJ

Ali ste vedeli, da je bila stavba Stara pošta v 19. stoletju v lasti družine Mayr, ki se je ukvarjala s pošto, trgovino in gostinstvom? V stavbi so imeli prenočišča in gostišče, ki ga je večkrat obiskal dr. France Prešeren. Danes predstavlja moderno poslovno stavbo s prijetno kavarno in teraso nad strehami Kranja.

MARIBOR

Mariborskemu lokalu »Luft« pravijo kar pravljica nad mestom, rezerviran pa je za nočne in jutranje ptice, ki si poleg ”žvrgolenja” kozarcev in glasbe, želijo še edinstvenega razgleda.

CELJE

V kavarni in slaščičarni hotela Evropa v Celju lahko uživate ob kavici ali skodelici čaja, dan pa si lahko polepšate z njihovimi sladkimi razvadami. Redno organizirajo tudi kavarniške večere, kjer zagotavljajo veliko prijetnih glasbenih ritmov.

LJUBLJANA

Prva bankarna pri nas.jpg
Prva bankarna pri nas.
.

Bankarna Evropa je v Ljubljani pravi hit, ne le zaradi svoje inovativno opremljene notranjosti, čudovitih detajlov in idejne zasnove, ampak zaradi tega, ker je to kavarna združena z banko – bankarna. Če vas zamikajo kava, tortica in sladoled ali pa želite odpreti račun, plačati položnico in se pogovoriti o svojih financah, je Sparkasse Kavarna Evropa pravi naslov za vas.