stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Modni nasveti: nepogrešljiva jakna iz džinsa

Alma Glumac, Ženska, 11.06.2018 13:01:53

Dodelani kroji jaken iz džinsa letošnjo pomlad navdušujejo vse generacije.

Delite na:
Modni nasveti: nepogrešljiva jakna iz džinsa
Deichmann Deichmann

Modni kreatorji so se posebej potrudili in nam postregli s pravo paleto krojaško umetelnih različic. V ospredje prihaja temnejši, elegantnejši džins, ki deluje zelo ženstveno. Primeren je za več priložnosti, zato nas džins jakna v pomladnih dneh spremlja od jutra do poznega večera. Na prodajnih policah zasledimo tudi veliko barvnega džinsa, predvsem belega in v roza odtenkih, od pudraste, sladoledno pastelne do barve svetle fuksije. Zgrešile pa ne bomo tudi s kričečo rdečo, ki je lahko prava popestritev pomladne garderobe.

Spran videz džins jakne je to pomlad iz mode, zato pozabite na peskanje, trganje in podobne obdelave. Kroji jaken so dodelani in strogo premišljeni. V ospredje prihajajo ženstveno telirane kratke jakne iz džinsa, trenč plašči in daljše jakne z modno pentljo. Za še posebej sodobni modni videz džins jakno kombinirajte z elegantnimi in izrazito trendovskimi kosi, kot so na primer bele hlače in črtasta bluza. Dobro se poda tudi k elegantni obleki, tako svileni kot tudi čipkasti. Ko pa oblečete »casual« cevasto obleko ali krilo, si nadenite džins jakno z dodatki. Prevladujejo biseri, kristali swarovski, kamenčki, bleščice in našitki.

Kratka, a sladka

Naj bo klasičnega kroja ali bolj modernega, kratka džins jakna je letošnjo pomlad odeta v kristale, kamenčke, vezenine in našitke. Izberite pravo glede na priložnost, k bolj elegantnim hlačam in svileni bluzi pristojijo swarovski kristali ob ovratniku ali ženstvene vezenine na sprednji strani. Za proste popoldneve pa si omislite telirano različico klasike. Ozek pas pa lahko poudarite s krojem, ki se zaključi z volančkom.

j Punt Roma (1 image).jpg
Punt Roma
Punt Roma

Pomladne barve

Namesto klasičnega modrega džinsa lahko spomladi oblečemo džins v svetlejših tonih ali pa si omislimo kombinacijo obojega. Tako je za popestritev videza kot nalašč primerna bela džins jakna, letošnjo pomlad se ji pridružuje roza različica v vseh tonih, vse do intenzivno rdeče. Prevladujejo krajši kroji do bokov ali malo čez, izredno ženstveni in lahkotni. Poleg klasičnega kroja džins jakne se lahko letos odločamo tudi za modernejše različice krojev brez ovratnika ali z zadrgo.

j1 C&A (2 image).jpg
C&A
C&A

K obleki namesto kratke jakne oblecite plašč iz džinsa, ki ga preprosto zavežete s pentljo na pasu. Kroji so različni, od podaljšane krajše jakne do pravega trenč plašča z dvojnim zapenjanjem. Modni kreatorji so poskrbeli tudi za ljibiteljice pončev, saj si lahko letošnjo pomlad omislijo novega iz džinsa. Prevladujejo temnejši toni, ki hkrati delujejo tudi bolj elegantno. Če ste naveličane džinsa, ga kombinirajte z drugim blagom, najboljše vzorčastim, kot je na primer karo.

p Promod (3 image).jpg

Več v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Poletje bo spet v znamenju flamingov. Kliknite TUKAJ!