900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Mila, mila, mila in še enkrat mila!

Karmen Spacapan, 19.02.2021 09:57:41

Dan bo veliko lepši, če se boste pri jutranji prhi uporabili dišeče milo. Predstavljamo vam nekaj kakovostnih naravnih mil, ki vas bodo navdušila.

Delite na:
Mila, mila, mila in še enkrat mila!
Naravna mila so res nekaj posebnega PX

Sodoben tempo življenja je prinesel tudi drugačen način osebne nege. Vedno se nam nekam mudi, zato je vsaka minuta dragocena. Kar pomislite, kdaj ste si v kopalnici nazadnje vzeli vsaj pol ure zase? Večina ljudi uporablja ugodne gele za prhanje, ki jih je mogoče kupiti v vsakem marketu. Ta imajo velikokrat med svojimi sestavinami kar nekaj škodljivih kemikalij. Skratka, predstavljamo vam nekaj kakovostnih naravnih mil, ki vas bodo navdušila. Dan bo veliko lepši, če se boste pri jutranji prhi uporabili dišeče milo. Tudi noč bo veliko lepša, če si boste zvečer privoščili obred, na primer s sivkinim milom. Če želite opojno dišati, si res privoščite naravno milo. Predstavljamo vam nekaj zelo kakovostnih, zanimivih in očarljivo dišečih mil!

milo-jadransko.jpg
Jadransko milo Aromatica
www.aromatica.si

JADRANSKO MILO AROMATICA

Izdelki Aromatica so zasnovani z ljubeznijo in spoštovanjem do bogastva, ki ga v sebi nosijo naše avtohtone rastlinske vrste. Z eteričnimi olji koromača, rožmarina, bora in žajblja. Kremno milo je obogateno z eteričnimi olji jadranske obale in otokov. Ščiti in neguje kožo, ima blag dezodorant učinek.

www.aromatica.si, cena: 4,40 EUR

crno-milo-1.jpg
Afriško črno milo
www.afrotera.com

AFRIŠKO ČRNO MILO

Afriško črno milo pridelujejo ženske v zahodni Afriki iz lokalno pridelanih naravnih sestavin in na tradicionalen način. Je primerno za vse tipe kože ter za nego obraza, celega telesa, las in lasišča. Zaradi visoke vsebnosti karitejevega masla in kokosovega olja kožo neguje in jo globinsko očisti ter pomaga pri odpravljanju aken. Po uporabi mila koža postane gladka, mehka in prožna. Milo je bogat vir vitaminov A in E ter železa. Milo je črno zaradi uporabe sušenih in praženih kakavovih zrn in listov bananovca. Poreklo: Burkina Faso

www.afrotera.com, cena: 4 EUR

NARAVNO MILO CVIČEK
NARAVNO MILO CVIČEK
www.tina-naravnakozmetika.si

NARAVNO MILO CVIČEK

Dolenjska – dežela cvička. Naravno milo Cviček vsebuje cviček in eterično olje brina. Narejeno je po hladnem postopku, da ohrani vse hranilne sestavine, ki našo kožo očistijo, nahranijo in negujejo. Cvičkovo milo koži daje vlažnost, zato se lepo obnese pri suhi koži. Pomaga pa tudi pri mastni koži. Milo kožo očisti, nahrani in navlaži.

www.tina-naravnakozmetika.si, cena: 5,36 EUR

karma.jpg
Karma
lush.si

KARMA – LUSH

Eksotično milo, ki vas bo odpeljalo iz vsakdana. Če se prebujate počasi, vas bo z realnostjo nežno uskladila mešanica pačulija in citrusov. Ta v milo doda tudi izrazito eksotičen in sproščujoč element, medtem ko osvežilna mešanica olj lavandina, bora, sladke pomaranče in limonske trave zbistri misli in vas umesti v dan. Namilite. Splaknite. Ponovite.

www.lush.si, cena: 7 EUR

SIVKA & ROŽMARIN - NARAVNO TRDO MILO (ROČNO IZDELANO)
SIVKA & ROŽMARIN - NARAVNO TRDO MILO (ROČNO IZDELANO)
www.herbana.si

SIVKA & ROŽMARIN – NARAVNO TRDO MILO (ROČNO IZDELANO)

Organsko milo vsebuje bio sivko in rožmarin, eterična olja, naravni vitamin E ter umiljena rastlinska olja z dodatki. Ročno izdelano milo vsebuje tudi naravni glicerin, ki nastaja pri postopku umiljenja in na koži deluje vlažilno. Ne vsebuje eteričnih olj.

www.herbana.si, cena: 5 EUR

ženska
Vzamite si čas zase in za nego vašega telesa ...
px