reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Luksuzna kalifornijska nepremičnina

T. J., 11.09.2019 11:00:00

Priznajmo si, težko je gledati novo domovanje, ki si ga je omislila slovita ameriška manekenka in igralka Cindy Crawford, in ji ob tem ne zavidati. Lepotica ima očitno zelo dober okus, saj je kalifornijska vila, v kateri po novem živi s svojim možem in otrokoma, resnično prečudovita.

Delite na:
Luksuzna kalifornijska nepremičnina
V lično urejeni dnevni sobi seveda ne sme manjkati kamin, ki poskrbi za romantično vzdušje. Profimedia

Cindy Crawford, ki je v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja kraljevala na modnih brveh ter z Lindo Evangelista, Naomi Campbell, Tatjano Patitz in Christy Turlington sestavljala prvo, »originalno« skupino supermodelov, je danes poročena mamica dveh otrok.

4.jpg
Vhod v hišo krasi bujno tropsko rastlinje.
Profimedia

1.jpg
Cindy in Rande, ki sta poročena že 21 let, imata dva otroka, 19-letnega Presleyja Walkerja in 17-letno Kaio Jordan, ki živita z njima v novi hiši.
Profimedia

S svojim sanjskim moškim, poslovnežem in nekdanjim manekenom Randejem Gerberjem, je 29. maja praznovala že 21. obletnico poroke. Njuna otroka, 19-letni Presley Walker in Kaia Jordan, ki bo septembra dopolnila 18 let, sta se podala po njunih stopinjah in postala uspešna manekena. Kaia je kljub rosnim letom že zdaj ena od najbolj iskanih manekenk na svetu in se lahko pohvali s tem, da se je po modnih brveh sprehajala v oblekah najslovitejših modnih oblikovalcev na svetu.

2.jpg
Lastniki so za hišo zahtevali 6,5 milijona dolarjev, a se je slavnima zakoncema uspelo pogoditi in sta zanjo odštela 'le' 5,4 milijona.
Profimedia

Kadar se člani slavne družine ne ukvarjajo z modo in poslovnimi podvigi, najraje uživajo v varnem zavetju doma. Po novem to počnejo v razkošni vili, ki stoji v kalifornijski La Quinti. Gre za letoviško mestece z nekaj več kot 37 tisoč prebivalci, ki ga najdemo v dolini Coachella, znani po vsakoletnem spektakularnem glasbenem festivalu.

5.jpg
Velika dnevna soba in prostrana kuhinja s pultom sta povezani, kar daje občutek odprtosti.
Profimedia

Uspešna zakonca sta za nepremičnino, veliko 555 kvadratnih metrov, odštela 5,4 milijona ameriških dolarjev, kar je dober milijon manj od prvotne vsote, ki so jo zahtevali lastniki.

9.jpg
Televizija je svoj prostor pod soncem našla na kamniti steni nad kaminom.
Profimedia

Glede na to, da Cindyjino premoženje ocenjujejo na 100 milijonov dolarjev, Rande pa naj bi imel pod palcem celo 350 milijonov, je cena zanju seveda pravi drobiž. Vila s štirimi spalnicami in štirimi kopalnicami se razprostira na eni od najbolj ekskluzivnih lokacij, ki ponuja osupljiv razgled na hribe, zelene livade ter ekskluzivno in strogo varovano igrišče za golf.

12.jpg
Prijeten kotiček za sproščanje po napornem delovnem dnevu.
Profimedia

V hiši prevladujejo velike steklene stene, skozi katere prodira naravna svetloba, nevtralna notranjost bele barve pa se odlično ujema z lesenimi in marmornimi podrobnostmi ter s posameznimi elementi turkizne barve. Čudovito notranjost hiše dopolnjuje nič manj čudovita zunanjost, polna tropskih rastlin in zelenja.  

7.jpg
Bogat izbor vin v jedilnici razkriva, da si zakonca ob kosilu ali večerji rada privoščita žlahtno kapljico.
Profimedia

Ko gre za kupovanje in prodajanje nepremičnin, privlačnemu parčku v zadnjih nekaj letih prav gotovo ni bilo dolgčas. Jeseni 2017 sta Cindy in Rande odštela 11,6 milijona ameriških zelencev za skrbno restavrirano in posodobljeno hišo iz petdesetih let prejšnjega stoletja v prestižni soseski Trousdale Estates na Beverly Hillsu.

10.jpg
Pokrita terasa z udobnim kavčem, ležalniki in čudovitim razgledom je kot nalašč za večerne zabave.
Profimedia

11.jpg
Le kdo si ne bi želel zaplavati v tem zanimivo oblikovanem bazenu?
Profimedia

Lani sta za 45 milijonov dolarjev prodala 2,4 hektarja veliko posestvo v Malibuju, ki sta ga pred nekaj leti kupila za 50,5 milijona, preden sta se preselila v vilo, ki vam jo predstavljamo tokrat, pa sta živela v obalni hiši v Malibuju, ki jo prodajata za 7,5 milijona dolarjev. 

Objavljeno v reviji Dom2/Moje lepo stanovanje št. 4, 5. 7. 2019