Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Lorella Flego: Veselim se poletja, ko je vse na svojem mestu

L. Š., Maja, 26.06.2019 15:01:57

Lorella Flego o modnih trendih, oddihu in popolnem poletnem dnevu.

Delite na:
Lorella Flego: Veselim se poletja, ko je vse na svojem mestu
Lorella obožuje poletje, ko se ne dogaja nič posebnega, vendar je vse na svojem mestu. Revija Maja

Ob dišeči jutranji kavi in makronih z vrtničnimi cvetovi smo z Lorello Flego poklepetali v hotelih LifeClass Portorož med snemanjem oddaje Bleščica. Izdala nam je, kaj bomo nosile to poletje, kam se bo odpravila na oddih in kakšen je njen popolni poletni dan. Kar naenkrat je posijalo sonce.

Lorella, vsi že komaj čakamo, da sonce zamenja hladno deževno vreme, ko bomo končno pospravili puloverje in si privoščili lahkotnejša oblačila. Kaj bomo nosile to poletje?
Letošnje poletje bodo zaznamovale barve. Inštitut Pantone, ki postavlja barvne trende, je za barvo letošnjega poletja razglasil koralno, vendar v trgovinah za zdaj še nisem opazila poplave oblačil v tej barvi. Meni so všeč predvsem modni dodatki koralne barve, kakšna šminka in lak za nohte, sicer pa gre za kar zahtevno barvo. Izhaja iz rdeče, zato ne pristaja vsem ženskam. Lažje se bomo znašle s pastelnimi oziroma sorbetnimi barvami. Modne bodo namreč tudi svetlo vijolična, ki spominja na barvo glicinije, svetlo modra »baby blue«, svetlo rumena in rožnata barva. Ne smemo pa seveda pozabiti na belo, ki je barva vsakega poletja. Bela barva prikliče v spomin pomembne dogodke v našem življenju, kot sta krst in poroka. Letošnje poletne obleke bodo sledile temu trendu. Veliko bo boho šik oblačil z volančki in čipkami. Če izberete belo barvo, prav gotovo ne morete zgrešiti.

K poletju pa spadajo tudi kopalke. Bodo letos aktualne eno- ali dvodelne?
Že lani smo doživeli pravi »boom« enodelnih kopalk, ki bodo v ospredju tudi letos. Te kopalke sicer niso najbolj primerne za sončenje, so pa zelo elegantne. Idealne so za kombiniranje s spodnjim delom oblačil. Super so za počitniški čas, ko gremo na izlet z ladjico ali na sladoled, kajti čez si lahko nadenemo dolgo krilo, široke lanene hlače in že smo pripravljene! Omenila bi tudi retro kopalke z visokim pasom, ki odlično prikrijejo ženske pomanjkljivosti. Letos bodo aktualne enobarvne v svetlih tonih, pa tudi takšne s cvetličnimi, pikčastimi in mornarskimi vzorci. Manj kot v prejšnjih letih bo črne, rjave in vojaško zelene. Kar se tiče bikink, pa - te nikoli ne gredo iz mode.

lorella flego 1.jpeg
Letos bodo modne tudi svetlo vijola, svetlo modra, svetlo rumena in roza barva.
Revija Maja

Že imate idejo za poletni oddih?
Imam. Upam, da se bom ponovno odpravila na potovanje v Ameriko ali pa na krajši izlet v London, ki sem ga obljubila hčerki. Navdušena sem tudi nad Toskano, iz katere črpam navdih. Tam je namreč toliko lepega: od arhitekture, kulture pa vse do kulinarike. Toskane se enostavno ne morem naveličati. Všeč mi je tudi, ker je relativno blizu in se tja lahko odpravim z avtomobilom.

Omenili ste hčerkico Sofio, ali tudi ona spremlja modne trende?
Sofia je že zdaj zelo pozorna na trende, moda ji je všeč, vendar pri osmih letih z njo še ni obremenjena. Bolj je navdušena nad fotografijo in pravi, da bo nekoč fotografinja. Njen telefon je posodobljen z najmodernejšimi filtri in pogosto je ona tista, ki mi predlaga, katerega naj izberem.

Kako je videti popoln poletni dan Lorelle Flego? Kje se običajno sproščate, ko ste doma?
Sem poletni človek, takrat imam tudi rojstni dan. Všeč mi je, ker takrat manj ustvarjam, kar se produkcije tiče, in v zameno delam več na sebi. Moj idealni dan vključuje čas za branje dobre knjige, dobro hrano in poležavanje na plaži. Obožujem poletje, ko se ne dogaja nič posebnega, vendar je vse na svojem mestu!

Objavljeno v reviji Maja št. 12, 7. 6. 2019.