malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Lionel Richie z novo kolekcijo za dom!

Mateja Bevk, Dom2, 16.12.2018 13:01:05

Mehka posteljnina in tekstil za kopalnico.

Delite na:
Lionel Richie z novo kolekcijo za dom!
Lionel Richie se že nekaj časa spogleduje z oblikovanjem izdelkov za dom. JCPenney

Malo je glasbenikov, ki se preizkusijo še v čem drugem kot samo v petju in preigravanju različnih inštrumentov. Legendarni Lionel Richie je drugačen, saj se že nekaj časa spogleduje z oblikovanjem izdelkov za dom. Pred dvema letoma je tako predstavil kolekcijo namiznega pribora in porcelana, pred nekaj meseci pa v sodelovanju z JCPenny še posteljnino in kopalniško linijo.

Glasbena legenda Lionel Richie in prodajalna JCPenny sta združila moči in po navdihu grammyjevega nagrajenca je nastala imenitna linija posteljnine in izdelkov za kopalnico. Njena rdeča nit je preprost, klasičen dizajn z modernimi dodatki, zajema pa mehke prevleke, prešite odeje, rjuhe, dekorativne blazine in kopalniške brisače.
Richie, pevec in pisec pesmi, producent in mednarodni zvezdnik, ki je znan po hitih, kot so Hello, Endless Love, Lady, All Night Long, Penny Lover in drugi, je tako znova dokazal, kako vsestransko nadarjen je. V svoji bogati karieri je prodal več kot 100 milijonov albumov, bil nagrajen z oskarjem, zlatim globusom in štirimi grammyji, znan pa je tudi kot sodnik v pevski oddaji American Idol na ABC.

0430_lionel_richie_home_launch5.jpg
Linija posteljnine in izdelkov za kopalnico
JCPenney

»Odločitev, da pripeljemo kolekcijo Lionela Richieja v našo prodajalno, je bila lahka. Znan je po svojem izdelanem, brezčasnem slogu, ki je skupen tudi našim kupcem,« so v izjavi za javnost povedali pri JCPenny in dodali, da je Richiejeva kolekcija elegantna, bogate barvne palete z zlatimi akcenti in tudi vezeninami. Cene izdelkov pa se vrtijo med 20 in 120 evri.

0430_lionel_richie_home_launch4.jpg
Linija posteljnine in izdelkov za kopalnico
JCPenney

»Ker sem skoraj vse življenje preživel na poti, mi dom res pomeni zavetje. Je prostor, kjer se lahko sprostim ter preživim čas z družino in prijatelji,« pravi Richie. »V svoje izdelke bi rad prenesel vtise, ki sem jih doživel v najboljših hotelih sveta, želim, da bi bili luksuzni, pa vseeno dostopni in po takšnih cenah, da bi si jih lahko privoščil vsak.«

0430_lionel_richie_home_launch6.jpg
Linija posteljnine in izdelkov za kopalnico
JCPenney

Objavljeno v reviji Dom2 št. 20, 29. 10. 2018.