franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Z letalom v Berlin za približno 20 evrov

C. R./STA, 29.07.2018 13:01:28

Nizkocenovni letalski prevoznik Easyjet bo v četrtek vzpostavil pred meseci napovedano letalsko povezavo med Ljubljano in Berlinom.

Delite na:
Z letalom v Berlin za približno 20 evrov
Potniki iz Slovenije bodo lahko z Easyjetom v največje nemško mesto leteli po cenah, ki se začnejo že pri nekaj več kot 20 evrov v eno smer. STA

Prvo letalo iz nemške prestolnico na brniškem letališču pričakujejo zgodaj popoldne, britanski prevoznik pa bo mesti povezoval trikrat na teden, in sicer ob torkih, četrtkih in sobotah.

Kot so sporočili z ljubljanskega letališča, bo nova Easyjetova povezava z letališčem Berlin Tegel, kjer ima prevoznik tudi bazo, potnikom ponudila hiter dostop do središča Berlina.

Potniki iz Slovenije bodo lahko z Easyjetom v največje nemško mesto leteli po cenah, ki se začnejo že pri nekaj več kot 20 evrov v eno smer. Vozovnice lahko potniki kupijo na spletnem mestu britanskega prevoznika, prek njihove mobilne aplikacije ali v sistemu GDS.

Kot so sporočili z ljubljanskega letališča, bo nova Easyjetova povezava z letališčem Berlin Tegel, kjer ima prevoznik tudi bazo, potnikom ponudila hiter dostop do središča Berlina.

Berlin je tako 34. destinacija, kamor bodo lahko potniki z Brnika potovali z rednimi leti. Kot so pojasnili v Fraport Slovenija, je ponudba novih destinacij v skladu z rastjo prometa in razvojem letališča.

Lani so na letališču zabeležili rekordnih 1,68 milijona potnikov, promet pa raste tudi letošnje leto. V prvem polletju je letališče obiskalo 15 odstotkov več potnikov kot v prvi polovici lanskega leta, samo v juniju je bila rast na letni ravni 13,3-odstotna.