malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 25. maja

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

LES, ki pripoveduje zgodbo

K. S., Dom2, 28.02.2019 13:00:00

Okolje, v katerem preživimo največ časa, to je naš dom, naj bo prijetno in domačno. To lahko dosežemo na različne načine, prav gotovo pa z izbranim in kakovostnim pohištvom. Vse bolj prihaja v modo naraven staran les. Ta ima karakter, ki prostoru vdahne vsebino in eleganco. Njegov vtis bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca.

Delite na:
LES, ki pripoveduje zgodbo
Otroška soba www.izi-mobili.si

Če tudi sami želite v svoj dom vnesti več narave, njene svežine, vam v resnici ni treba pogledati daleč. Podjetje IZI mobili, ki je na slovenskem trgu vodilni proizvajalec pohištva po meri, vam lahko pri doseganju tega cilja pomaga. Njihov proizvodni program obsega pohištvo za celotno opremo stanovanjskih in poslovnih prostorov, poseben poudarek pa dajejo izdelavi vgradnih omar z drsnimi vrati ter otroških in mladinskih sob.

Odtis časa
Njihovo pohištvo je izdelano iz pravega staranega lesa, ki je pred več desetletji služil kot gradbeni material za domače kozolce, lesene koče in podobno. »Les je recikliran, saj je po ustrezni obdelavi uporabljen z novim namenom, to je kot estetski, unikaten in popolnoma naraven material za pohištvo, izdelano po vaših merah in željah,« sporočajo iz podjetja IZI mobili.

izi-spalnica.jpg
Spalnica
www.izi-mobili.si

Vsak kos pohištva, ki ga prodajajo, je v resnici unikat, saj se na uporabljenem lesu lesketa zapis časa: ožganost od sonca, luknjice od lesnih črvov in žebljev, naravne razpoke in tako naprej. Tako ne kupujete le pohištva, ampak zgodbo, ki jo les kot tak nosi.

primer-dnevne-sobe.jpg
Delovni prostor
www.izi-mobili.si

Vse od prenove celotnih sob pa do drobnih detajlov

Opremljanje prostorov je lahko dolgoročen proces, ki posledično privede do tega, da se občasno dodajajo le manjše stvari, drugič pa večje. Pri podjetju IZI mobili vam lahko v resnici pomagajo pri vsem. Medtem ko sami dajejo poudarek izdelavi omar in otroških sob, njihova celostna ponudba vključuje mnogo več.

kuhinje-izi-30.jpg
Kuhinja
www.izi-mobili.si

Pri njih tako najdete različne umetnine, kot so mize, postelje, stenske obloge, prav tako pa lahko svoj dom polepšate z unikatnim okvirjem za ogledalo ali raznimi drugimi detajli, ki jih razporedite po prostoru.

minimalisticna-mladinska-soba.jpg
Mladinska soba
www.izi-mobili.si

Ni potrebno veliko, da svoj dom iz povprečnosti dvignete v naravno eleganten prostor. Vse, kar morate narediti, je to, da si izberete prostor, ki ga želite prenoviti, obiščete spletno stran podjetja IZI mobili in svoje najljubše pohištvo tudi naročite.

Objavljeno v reviji Dom2 št. 21, 17. 12. 2019.