reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kultni copat v prenovljeni podobi

Katja Kaja Mejač, 13.08.2019 20:00:00

Letošnje poletje je namenjeno novim podobam, česar se je držala tudi kultna blagovna znamka adidas Originals, ki predstavlja prenovljen model copat Supercourt, ki je najnovejši v seriji adidasovih brezčasnih klasik. Copat s svojo minimalistično zasnovo in belim usnjem združuje 50-letno tradicijo podjetja s sodobnimi smernicami oblikovanja ter postaja nepogrešljiv za vse generacije, modne sloge in subkulture.

Delite na:
Kultni copat v prenovljeni podobi
superge ADIDAS, 90 EUR Revija Zvezde

Brezčasen model združuje sodobne slogovne smernice s klasičnim in minimalističnim dizajnom. Čeprav prvotno ustvarjen za dvoranski parket, saj je svojo zgodbo začel pisati kot športna inovacija, je ikonični copat kaj kmalu postal prva izbira različnih družbenih skupin ter izraz njihove kulturne pripadnosti tako v dvorani kot na ulici. 

Na prvi pogled deluje presenetljivo preprosto, a je poln duha preteklosti, ki prekaljenim modnim navdušencem nemudoma vzbudi občutek nostalgije. Zgornji del copata je izdelan iz belega usnja z mehko frotirno podlogo, gumijast podplat pa krasi vtisnjen logotip. Belo usnje predstavlja prazno platno, ki uporabniku omogoča svobodo, da na njem ustvari svojo lastno zgodbo. Copat tako s časom le še dodatno pridobiva na svoji unikatni vrednosti, saj mu vsaka zmečkanina, guba ali madež vtisne osebno noto.

 Objavljeno v reviji Obrazi št. 7, 11. 7. 2019