Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kimbino, spletno mesto neštetih ugodnosti

Oglasno sporočilo, 22.03.2019 13:35:41

Koliko bi prihranili, če bi za vse za svoje redne ali izredne nakupe poiskali najbolj ugodne akcijske cene?

Delite na:
Kimbino, spletno mesto neštetih ugodnosti
Kimbino.si Promocijsko gradivo

To je težko oceniti, saj ima vsaka trgovina svoje akcije, ponudbi pa je težko slediti in je ugodnosti posledično skoraj nemogoče povsem izkoristiti. Velik prihranek pa ne uide tistim, ki se pri nakupovanju poslužijo spletnega mesta neštetih ugodnosti – to je Kimbino, ki na enem mestu združuje aktualne kataloge vseh večjih trgovin, s tem pa v vsakem trenutku ponuja odlično možnost za prihranek!

Popusti v trgovinah so na voljo tistim, ki jih znajo najti. Kimbino to delo bistveno olajša s praktično in pregledno predstavitvijo vseh ugodnosti, ki so trenutno na voljo. Nekatere trgovine imajo hkrati v veljavi več akcij in več letakov, mnoge trgovine imajo podobno ponudbo in različne cene, pogosto so na ta način predstavljene tudi privlačne novosti … Pregleden prikaz vseh razpoložljivih opcij močno olajša primerjavo ponudbe in iskanje najboljše cene! Na ta način vam Kimbino v šestih kategorijah ponuja vse ugodnosti, ki jih prinašajo aktualni katalogi. Pobrskajte po katalogih v kategorijah hipermarketi, elektronika, dom in vrt, oblačila, obutev in šport, drogerija in kozmetika ter drugo.

Uporabniku in okolju prijazni prihranki

Aktualni letaki so v digitalni obliki bistveno prijaznejši tako do uporabnika kot do okolja. Povsem enostavno jih pregledujete na zaslonu računalnika ali mobilne naprave, lahko jih prejemate kar v e-poštni nabiralnik. Brez uporabe papirja in barve pomagate znižati obremenitev okolja, ne da bi se morali odreči ugodnostim, ki jih prinašajo aktualni katalogi. Poleg tega bodo digitalni katalogi objavljeni prej kot bodo v poštni nabiralnik prispeli tiskani, kar ponuja priložnost za iskanje novosti in zanesljiv izkoristek najboljših ponudb!

Prihranki z vami na poti

Kimbino ponuja ugodnosti tudi na poti. Na spletu so aktualni katalogi vedno pri roki, tako da se boste lahko med nakupovanjem sproti pozanimali o znižanih cenah in drugih ugodnostih. Poleg tega tudi v tujini Kimbino ve, kje so popusti – na istem naslovu ponuja vse svoje prednosti, a lokalne ugodnosti iz trgovin mnogih svetovnih držav!