Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Kateri moški so najboljši v postelji?

Katarina Kecek, 31.03.2020 08:00:50

Kadar se pogovarjamo o tem, kateri moški so najboljši v postelji, mnogi najprej pomislijo, da je to velikost njihovega spolnega organa. Pa ni.

Delite na:
Kateri moški so najboljši v postelji?
V postelji so boljši zabavni moški. profimedia

Številne raziskave po vsem svetu se ukvarjajo s tem vprašanjem, in prav vse pridejo do podobne ugotovitve. Psihologi in spolni terapevti poskušajo z raziskovanjem spolne preteklosti žensk izluščiti, kaj je pri ženskah odločilno, da se imajo z nekom v postelji bolje in da posledično doživljajo tudi več orgazmov.

 
Moški s to lastnostjo so boljši v postelji, z njimi je tudi orgazem lažje doseči

 
Marsikatera raziskava je pokazala, da je smisel za humor najboljši znak, da bo izbranec ženske zadovoljil tudi njene potrebe v postelji. Zadnjo veliko raziskavo je opravil angleški The National Survey of Sexual Attitude, ki je anketiral dvajset tisoč žensk, starih do 69 let, ki niso bile v zvezi ali zakonu. Ženske različnih poklicev, starosti, polti in vere so v pogovoru, ki je trajal več kot eno uro, odgovarjale na različna vprašanja, povezana z njihovim spolnim življenjem.Poročenim in zasedenim ženskam so se v tej raziskavi izognili, saj so psihologi predvidevali, da bi se ženske, ki so v razmerju, čutile dolžne svojemu partnerju dati boljšo oceno, četudi je ta v resnici ne bi zaslužil.

profimedia-0166544027.jpg
Ustvarjalnost in smisel za humor sta ključna za dober seks.
profimedia

Tako so iz odgovorov samskih žensk ugotovili, da so te v spolnosti najbolj uživale z moškimi, ki se znajo šaliti. Psihologi ugotavljajo, da so moški s smislom za humor bolj sproščeni v različnih življenjskih okoljih, tudi v intimnih. Smeh je zelo pomemben za dobro komunikacijo med moškim in žensko, kar posledično privede tudi do dobrega seksa.

Še ena lastnost je, zakaj so nekateri moški boljši v postelji in so jo ženske v tej raziskavi poudarjale: ustvarjalnost. Če povzamemo besede anketirank, ustvarjalni moški in tisti s smislom za humor kažejo večjo željo po tem, da bi spolno zadovoljili svoje partnerice, v nasprotju z moškimi, ki teh lastnosti nimajo.

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 12, 9.12.2019