Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kateri moški so najboljši v postelji?

Katarina Kecek, 31.03.2020 08:00:50

Kadar se pogovarjamo o tem, kateri moški so najboljši v postelji, mnogi najprej pomislijo, da je to velikost njihovega spolnega organa. Pa ni.

Delite na:
Kateri moški so najboljši v postelji?
V postelji so boljši zabavni moški. profimedia

Številne raziskave po vsem svetu se ukvarjajo s tem vprašanjem, in prav vse pridejo do podobne ugotovitve. Psihologi in spolni terapevti poskušajo z raziskovanjem spolne preteklosti žensk izluščiti, kaj je pri ženskah odločilno, da se imajo z nekom v postelji bolje in da posledično doživljajo tudi več orgazmov.

 
Moški s to lastnostjo so boljši v postelji, z njimi je tudi orgazem lažje doseči

 
Marsikatera raziskava je pokazala, da je smisel za humor najboljši znak, da bo izbranec ženske zadovoljil tudi njene potrebe v postelji. Zadnjo veliko raziskavo je opravil angleški The National Survey of Sexual Attitude, ki je anketiral dvajset tisoč žensk, starih do 69 let, ki niso bile v zvezi ali zakonu. Ženske različnih poklicev, starosti, polti in vere so v pogovoru, ki je trajal več kot eno uro, odgovarjale na različna vprašanja, povezana z njihovim spolnim življenjem.



Poročenim in zasedenim ženskam so se v tej raziskavi izognili, saj so psihologi predvidevali, da bi se ženske, ki so v razmerju, čutile dolžne svojemu partnerju dati boljšo oceno, četudi je ta v resnici ne bi zaslužil.

profimedia-0166544027.jpg
Ustvarjalnost in smisel za humor sta ključna za dober seks.
profimedia

Tako so iz odgovorov samskih žensk ugotovili, da so te v spolnosti najbolj uživale z moškimi, ki se znajo šaliti. Psihologi ugotavljajo, da so moški s smislom za humor bolj sproščeni v različnih življenjskih okoljih, tudi v intimnih. Smeh je zelo pomemben za dobro komunikacijo med moškim in žensko, kar posledično privede tudi do dobrega seksa.

Še ena lastnost je, zakaj so nekateri moški boljši v postelji in so jo ženske v tej raziskavi poudarjale: ustvarjalnost. Če povzamemo besede anketirank, ustvarjalni moški in tisti s smislom za humor kažejo večjo željo po tem, da bi spolno zadovoljili svoje partnerice, v nasprotju z moškimi, ki teh lastnosti nimajo.

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 12, 9.12.2019