volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Katera zavarovalnica bo zagotovila pravo varnost?

Zoran Franc, Novice Svet24, 15.09.2018 13:01:51

Otroštvo in mladost sta v življenju polna raziskovanj, dogodivščin in nepozabnih dogodkov. Vse to seveda spada k zdravemu razvoju otroka. Prva odrgnjena kolena, prve ljubezni, prve zmage in porazi. Poskrbite, da bo vse potekalo varno in brez prevelikih skrbi.

Delite na:
Katera zavarovalnica bo zagotovila pravo varnost?
Zavarovalnice v prvem tednu pouka ponujajo ogromno različnih možnosti in načinov zavarovanj, različne pakete, popuste Profimedia

Trezno, dobro in preudarno razmislite o zavarovanju svojega otroka. Zavarovalnice v prvem tednu pouka ponujajo ogromno različnih možnosti in načinov zavarovanj, različne pakete, popuste …, vendar ne pozabite na drobni tisk in omejitve. Preverili smo nekaj ponudb, s katerimi upamo, da vam bomo olajšali odločitev in da boste lažje izbrali pravo zavarovalnico.

Preberite tudi: Izberite si kakovostna očala. Kliknite TUKAJ!

Adriatic Slovenica

Zavarovalnica Adriatic vam ponuja zavarovanje, ki je namenjeno otrokom, šolarjem, dijakom in študentom do 26. leta starosti ter velja povsod, kjer je vaš otrok. V primeru večjih nesreč zagotavlja finančno varnost, določeni paketi vključujejo tudi dnevna nadomestila. Obljubljajo vam tudi 10-odstotni popust, če zavarovanje sklenete prek spleta, in 20-odstotni popust, če zavarujete tri ali več otrok.

Zavarovalnica Sava

Zavarovalnica Sava zavarovanje za otroke in mladostnike do 26. leta starosti drobi na dva dela. Do 14. leta in od 14. leta dalje. Prav tako imajo natančno navedeno, da morajo imeti zavarovanci sklenjen ustrezen status (dijak, študent …), a kot prednost navajajo začetek zavarovanje ob 24. uri istega dne, kot je na polici zapisan datum začetka zavarovanja. Z izbiro večletnega zavarovanja pa se bo nezgodno zavarovanje samo (neprekinjeno) podaljšalo. Kot ugodnost navajajo sklenitev zavarovanja prek spletne strani, na kateri boste za otroka do 10. leta starosti pri plačilu premije odšteli 20 odstotkov manj, za starejše pa 10 odstotkov manj.

povijanje kolena.jpg
Večina zavarovanj velja 24 ur na dan tako doma kot tudi v tujini. pps opraskano koleno: Ne pozabite tudi na dnevna nadomestila v času bolezni in manjših nezgod.
Dreamstime

Zavarovalnica Triglav

Nezgodno zavarovanje otrok v Triglavu boste našli pod imenom Pazi name. Krije posledice nezgod otrokom, mlajšim od 14 let, doma in v tujini, torej kjerkoli in kadarkoli. Kot prednosti navajajo vnaprej znano in zagotovljeno višino odškodnine za poškodbe, takojšnje izplačilo po poškodbi, še pred zaključkom zdravljenja, 20-odstotni popust za veliko družino, kodo, ki vam zagotovi 20-odstotni popust pri sklenitvi prek spleta in 10-odstotni popust prek spleta.

Zavarovalnica Generali

Pohvalijo se z nezgodnim zavarovanjem, ki je inovativna kombinacija kritij, ki temeljijo na dobrem kritju za invalidnost in drugih kritjih. Predstavljajo tudi posebno novost. To je tedensko nadomestilo za nego otroka, ki se izplača vsak polni teden odsotnosti starša od dela zaradi nezgode otroka, ki je potrebna zaradi posledic nezgode. 

NLB Vita nezgoda junior

Tako je, tudi v banki lahko sklenete nezgodno zavarovanje svojega otroka. Tudi tukaj zavarovanje ponujajo do 25. leta starosti, a ga podobno kot v zavarovalnicah Sava in Triglav delijo do 14. leta in od 14. leta dalje. Kot novost uvajajo izplačilo za okrevanje po lažjih in hujših poškodbah ter nadomestilo za fizioterapijo.