korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

Simona Weiss Njena.si

Simona Weiss bi postala babica

doncic Ekipa24.si

LUKAAAA! To se zgodi, ko na sceno stopi SLOVENEC! ...

Kate Middleton - To je njena DIETA, ki TOPI kilograme!

k.a., 14.10.2021 11:16:28

Vojvodinja Kate Middleton že leta navdušuje s svojo sanjsko postavo in zdi se, da se je niso dotaknili niti trije porodi, saj je danes vitkejša kot kadar koli.

Delite na:
Kate Middleton - To je njena DIETA, ki TOPI kilograme!
Kate Middleton v krasni obleki, ki poudari njeno vitko postavo Profimedia

ŽE LETA TAKO JÉ

Številni se začudeno sprašujejo, kako se ji je po vsakem porodu uspelo tako hitro vrniti v staro formo in kaj neki je delala, da je takšno postavo potem tudi ohranila. Zdi se, da se odgovor skriva v skrbno premišljeni dieti, po kateri se vojvodinja Kate Middleton ravna že leta. Njen avtor je dr. Dukan, poleg Kate pa dieto obožujejo številne slavne dame, med drugim tudi Jennifer Lopez, ki ima že leta zavidanja vredno postavo.

Prav Dukanova dieta je bila tista, ki je Kate pomagala, da je pošteno shujšala pred poroko s princem Williamom, pozneje pa se je je držala tudi po vsakem porodu, saj se je želela kar najhitreje vrniti v stare tire in obleči svoje stare obleke – če seveda ima kakšno staro obleko ...

kate middleton
Seveda ja tudi fizično aktivna in ne poseda doma s pladnjem pečenega mesa pred sabo ...
Profimedia

BISTVO DIETE

Bistvo Dukanove diete je, da se večinoma uživajo beljakovine in le malo ogljikovih hidratov in maščob. Zaradi velike količine proteinov ne boste občutili lahkote, ki je tipična pri drugih dietah, mala količina ogljikovih hidratov pa pomaga pri kurjenju kalorij. Hitro topljenje kilogramov je tako rezultat manjšega vnosa masti in ne izgube mišične mase, kar se sicer rado dogaja pri dietah. Obenem dieta blagodejno učinkuje tudi na kožo in lase, ki so hitro videti bolje, pa tudi na delo notranjih organov.

Harry in Meghan
Meghan je sicer že shujšala, ne pa toliko, kolikor je v preteklosti Kate
PROFIMEDIA

Kate je omenjeno dieto priporočila tudi vojvodinji Meghan Markle, ki je prav tako hitro izgubila odvečne kilograme po porodu. Kaže, da je tudi pri njej odlično delovala in ji pomagala, da se je lahko hitro vrnila na svojo staro težo.

Kate pa si menda kljub strogi dieti vsak večer privošči kozarec vrhunskega belega vina.