mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kako veste, ali je pravi za vas

A. K., Bodi zdrava, 19.02.2019 13:00:26

To je vprašanje, s katerim se srečujemo vse ženske: je pravi zame?

Delite na:
Kako veste, ali je pravi za vas
Je on pravi? Profimedia

Ni lahko najti sorodno dušo. Mnogi jo iščemo leta in leta, pa je ne najdemo. Ali pa le mislimo, da smo jo našli, v resnici pa se izkaže, da je nismo. Ko jo končno najdemo, pa je ne izpustimo iz rok. A kako vemo, da je ta oseba res prava za nas, saj bomo z njo preživeli preostanek svojega življenja?

Naslednja dejstva razkrivajo, da ste v zvezi s takšnim moškim, ki vas je vreden in s katerim lahko načrtujete prihodnost. 

V svoji zvezi ne najdete ničesar negativnega
Ko razmišljate o svoji zvezi, se nikoli ne pojavi tesnoba ali neprijeten občutek. To pomeni, da ste na dobri poti v iskanju pravega partnerja. Vaš partner vam daje občutek varnosti, nanj in na njegovo podporo lahko vedno računate, saj vam vedno pomaga. 

Prepustite mu vsa opravila
Ker veste, da vas v nobenem pogledu ne bo razočaral, mu prepustite tudi ženske opravke. Če ga prosite, naj vam kupi tampone ali vložke, bo to storil brez pritožb in nerganj, zraven pa vam bo prinesel še vašo najljubšo čokolado. 

Zna se pohvaliti z vami
Če dosežete pomemben cilj na poslovnem področju, ga je on še bolj vesel in vas pohvali prav vsakomur. V resnici je on vaš največji oboževalec. Je ponosen na vaše uspehe in vam je v oporo, kadar ga potrebujete. 

Pripravljen se je žrtvovati za vas
Nima težav s tem, da bi se moral preseliti v drugo mesto, če se vam obeta odlična poslovna priložnost. Njegove prioritete so na mestu in vedno je pripravljen izbrati pravo stran, četudi to pomeni, da se bo moral odreči druženju s prijatelji. Pomembno pa je, da ste tudi vi z njim na isti valovni dolžini in da ste mu enako pripravljeni vrniti. 

Delita enake prioritete v življenju
Oba si želita enakega načina življenja, oba si želita imeti otroke pri določeni starosti, podobno razmišljata, znata sklepati kompromise, oba sta enako aktivni osebi in oba preživljata prosti čas ob podobnih konjičkih. Želita si podobno prihodnost in delita si enake poglede na življenje.

Vedno se potrudi za vas
Čeprav sta par že dolgo, je še vedno romantičen in se še vedno potrudi za vas. Še vedno vam odpira vrata, kupi cvetje ali čokolado, vas pocrklja in vam vsake toliko časa prinese kakšno malenkost oziroma pozornost, s katero vam pokaže, kako pomembni ste v njegovem življenju. 

Ne poskuša vas spremeniti
Nihče ni popoln in on se tega zaveda. Vaše napake in nepopolnosti ga ne motijo, temveč pritegnejo, zato jih tudi sprejema in vas ne želi spremeniti. 

Vajina zveza je njegova prioriteta
Čeprav je resen in predan svojemu poslovnemu življenju in drugim pomembnim rečem, je vajina zveza prva na njegovem seznamu. Zato se za vas potrudi in stori vse, da bi vas osrečil. Zaupa pa tudi v dejstvo, da boste enako storili zanj. 

Pomembna mu je tudi vaša družina 
Trudi se biti blizu s člani vaše družine, hkrati pa vas želi približati tudi svoji. Je spoštljiv in nima težav pri obiskovanju vaše družine in sodelovanju pri družinskih slavjih. 

Vedno pohvali vaš videz
Nikoli ne bo pustil, da se počutite neželene ali neprivlačne. S svojim pogledom in pomenljivim nasmehom vam bo pokazal, kako zelo ste mu všeč, hkrati pa ne bo imel težav pri izražanju pohval glede vašega videza le zato, da vam polepša dan. 

Vedno se je pripravljen pogovoriti
Ob nestrinjanjih, prepirih in slabi volji se vedno potrudi rešiti vse spore. Zna sprejemati kompromise in želi ohranjati dober odnos, za katerega se tudi sam trudi. Nima težav s komunikacijo, vedno se je pripravljen pogovoriti. Ne izogiba se težavam v zvezi, temveč se z njimi spoprime. 

Ne kritizira
Tudi če se ne strinja, to zna pokazati na primeren način, saj se poskuša negativni kritiki izogibati. Na drugo mnenje opozori s primernim tonom in izbranimi besedami, ki niso žaljive in neprimerne. 

Ne boji se pokazati čustev
Ve, da čustva niso za slabiče, zato se ne boji pokazati svojih čustev boljši polovici, četudi gre za žalost. 

Je odgovoren
Zna ravnati z denarjem, ne zapravlja za neumnosti in z njim dela odgovorno. Izpolnjuje svoje obljube in dolžnosti ter zna presoditi, kaj je pomembno in kaj ni. Ne živi iz dneva v dan, saj je zrel, ima cilje in si želi v svojem življenju nekaj ustvariti.

Objavljeno v reviji Bodi zdrava št. 12, 10. 12. 2019.