Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kako postati zapeljivka?

A. K., revija Bodi zdrava, 18.02.2019 12:00:47

Se sprašujete, kako postati zapeljiva, privlačna in skrivnostna ženska? Tako!

Delite na:
Kako postati zapeljivka?
Postanite zapeljivka! Profimedia

Vaš videz je tukaj ključnega pomena. Ženski nikoli ne bi smelo biti vseeno, kako je videti. Videz je pomemben predvsem zato, ker ga ženske v tem času, v katerem živimo, povezujemo tudi s svojo samozavestjo. Če gremo v trgovino in nosimo trenirko, razvlečeno jopo in imamo mastne lase ter smo neurejene, zagotovo nismo tako samozavestne, kot bi bile, če bi bile urejene od glave do pet. Recite, kar želite, videz je pač pomemben. Spomnite se občutka, ko zapustite frizerja in se počutite kot znana ameriška igralka. Zato skrbite za svoj videz, ne le zaradi moških, predvsem zaradi sebe, ker je najpomembnejše, da se dobro počutite v svoji koži. Če ste samozavestni, ste uspešnejši, pogumnejši in se bolje počutite v svoji koži ter uživate.

Ličenje

Rdeče, polne ustnice ter temne in goste trepalnice. To je najpomembnejše. Senčenje vek naj bo na zunanji strani temnejše, proti notranjosti pa naj bodo odtenki svetlejši. Temne oči so bolj opazne, zapeljive, seksi in skrivnostne. Ne pretiravajte z ličenjem, da ne boste videti kot rakun ali panda. Videz naj bo seksi in malenkost nevaren, nikakor pa ne najstniški.

Oblačila

Poudarite svoje naravne obline. Steznik, modrček push up in podložena ramena vam lahko pri tem pomagajo. Oblecite ozko obleko ali srajco v kombinaciji z ozkim krilom in suknjič v temnih barvah. Črna barva je klasična, lahko pa oblečete tudi temno zeleno, modro, vijoličasto ali sivo. Poigrajte se z različnimi materiali, izberite kakovosten in mehak bombaž, svilo, saten ali pliš. Dekolte ni prepovedan, prav tako niti kratko krilo, a v mejah dobrega okusa. Naj bo seksi, ne ceneno!

Dodatki

Lepa sončna očala, visoke pete, usnjena jakna ali seksi balonar, ki poudari vaše obline. Z modnimi dodatki pa raje ne pretiravajte – nosite diskretne uhane, tanko verižico, preprost prstan in nič drugega. Čevlji z visoko peto naj bodo visoki le toliko, da v njih še vedno lahko normalno hodite. Če kadite, si kupite starinsko škatlico, kamor boste lahko shranjevali cigarete, če ste nekadilka, pa imejte vedno s seboj starinsko ogledalce, s katerim si boste lahko popravili šminko. Moški namreč radi opazujejo, kako si ženska nanaša šminko.

Lasje

Vse zapeljivke imajo čudovite, svilene, negovane in sijoče lase. Ne gre za dolžino las, temveč za nego. Če imate daljše lase, si lahko omislite retro kodre ali kitko, če imate srednjo dolžino las, se ostrizite po paževsko. Če imate kratke lase, pa jih lahko zaližete.

Vonj

Prava ženska diši božansko in za seboj pušča oblak prijetnega vonja. Ta bi moral biti ženstven, skrivnosten in opojen. Ko gre za izbor dišave, je odvisno, kako intenziven vonj ima. Ko greste mimo moškega, želite, da se obrne za vami in vašim seksi vonjem. Ne želite si, da bi se ljudje, ki so v istem prostoru kot vi, dušili zaradi intenzivnega vonja in prevelike količine parfuma. Če imate močan parfum, ga poškropite v zrak in potem zakorakajte proti njemu. Če kupujete novega, pa ga najprej preizkusite doma, da vidite, kako intenziven je, kako dolgo traja in kako se sklada z vašim naravnim vonjem. V torbici imejte s seboj vedno mentolove bombone, in ne žvečilnega gumija.

Objavljeno v reviji Bodi zdrava št. 12, 10. 12. 2019.