900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kako osvežiti staro garderobo?

A. K.; Bodi zdrava, 16.12.2018 15:01:26

Z naslednjimi triki si lahko pomagate, da bo vaša garderoba videti kot nova, modna in šik.

Delite na:
Kako osvežiti staro garderobo?
Namesto srajce oblecite puli, to vam bo dalo popolnoma drugačen videz. Promocijsko gradivo

Nimate ne časa ne denarja za nakupe? Ne uspete slediti vsem modnim smernicam? Nič hudega, vaša omara je gotovo polna oblačil, ki vam pristajajo kot ulita. Morda so res iz prejšnje sezone ali pa še starejša, vendar bodo z naslednjimi triki videti popolnoma nova.

Dodajte pas

Če imate v omari ohlapen blazer, mu s pasom lahko popolnoma spremenite videz. Če ste naveličani njegovega dolgočasnega videza, mu dodajte pas z zanimivim vzorcem in zraven skombinirajte še kak kos nakita.

Oblecite puli

Ste že stokrat oblekli isto srajco z globokim izrezom? Ste jo nosili zatlačeno v hlače ali krilo ali prosto padajočo čez pas? Spodaj oblecite puli, to vam bo dalo popolnoma drugačen videz.

Kombinacija naj bo drugačna

Vedno nosite srajce v kombinaciji z blazerjem in elegantnimi hlačami? Hlače zamenjajte s krilom, blazer pa z elegantnejšo jopico.

moda modnie-pidjaki-i-jakety-vesna-leto-2018-novinki-foto-23.jpg
Kombinacija naj bo drugačna
Promocijsko gradivo

Okrasite lase s trakom

Tudi ta trik, čeprav je nekoliko nenavaden, bo popolnoma spremenil vaš videz. Izberite daljšo rutko, zavežite jo okrog spetih las in jo pustite, da prosto pada prek majice, srajce ali plašča.

Poiščite stara oblačila

Premečite omaro, zagotovo imate shranjena še vsa oblačila izpred desetih let. Takrat so bili modni ohlapni puloverji, ki jih lahko spet izvlečete na plan. Zraven oblecite elegantne hlače, pulover pa nato površno zatlačite v hlače.

Zamenjajte garderobo

Naredite čistko v omari in se s tremi prijateljicami dogovorite, da storijo enako z oblačili, ki jih ne potrebujejo več. Vsaka naj od vsake vzame četrtino oblačil in jo uskladi s svojimi oblačili. Tako si boste vse prihranile stroške, poleg tega pa boste imele popolnoma nova oblačila. Enako lahko storite s torbicami in modnimi dodatki, ki jih ne nosite ali ste se jih naveličali.

moda bershka-pulover-jpg.jpeg
Premečite omaro, zagotovo imate shranjena še vsa oblačila izpred desetih let. Takrat so bili modni ohlapni puloverji, ki jih lahko spet izvlečete na plan.
Promocijsko gradivo

Spremenite svoja oblačila

Imate še vedno stare hlače iz džinsa, ki se ne končajo zvončasto ali na tako imenovani korenček, temveč so odrezane naravnost? Odrežite jih deset centimetrov nad gležnji in dobili boste modne hlače iz džinsa. Svoje najljubše in sprane hlače lahko pobarvate na črno, to lahko odlično storite v pralnem stroju. Džins lahko pobelite tudi z belilom, le poškropite nekaj kapljic, ali pa se poigrajte s čopičem in dobili boste moderne vzorce. Hlače lahko tudi strgate po stegnih in kolenih in dosegli boste moden videz, ki ga lahko zasledite v vsaki trgovini z oblačili. Bodite ustvarjalni in videli boste, da lahko svojo garderobo spremenite in osvežite popolnoma sami.

Objavljeno v reviji Bodi zdrava št. 11, 12. 11. 2018.