tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kako NIka Urbas varuje kožo pred soncem

Sonja Javornik, 10.08.2020 17:30:52

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Kako NIka Urbas varuje kožo pred soncem
Nika se poleti ne odpravi ven brez zaščite za sonce. Promocijski material

Žirantka oddaje Zvezde plešejo Nika Urbas Ambrožič ima zelo svetlo in občutljivo kožo, zato poleti pridno skrbi za zaščito pred soncem.»Res se mi zdi pomembno, da na kožo nanašam le izredno kakovostne izdelke. Zato uporabljam spreje za sončenje znamke Collistar, ki so zame brez konkurence! Neverjetno hitro se vpijejo v kožo, ne puščajo sledov, zagotovijo visoko zaščito in celo pomagajo pri krepitvi zagorelega tena. Vlažilni sprej za sončenje z zaščitnim faktorjem 30 tako prefinjeno diši, da je nadomestil celo mojo dišavo, ki jo sicer rada uporabljam na plaži.« 

Širok nabor izdelkov za zaščito pred soncem priznane znamke inovativnih izdelkov za nego kože Collistar različnim tipom kože in potrebam zagotavlja varno zaščito pred širokim spektrom UV-žarkov (UV-B in UV-A žarki) ter poškodbami prostih radikalov. Izdelki so rezultat zelo kakovostnih dermatoloških raziskav in se z inovativnimi formulami borijo proti znakom staranja ter kožnim celicam zagotavljajo vso potrebno zaščito. Hkrati pa nežno in varno ščitijo tudi najobčutljivejšo kožo, saj ne vsebujejo parfumov, barvil, parabenov, alkohola, mila in alergenov. V liniji najdete vse vrste praktičnih izdelkov, od lahkotnih sprejev in pene do krem in negovalnih olj ter seveda nege po sončenju.

Tudi za dojenčke je poskrbljeno

Pri darilih je že kup ponudbe, ki je povsem osebna. Tako lahko na primer natisnete fotografijo po svojih željah na majico ali kakšno posodico. Lahko sporočite, kako se imenuje vaš otrok, pa vam natisnejo knjigo Mali junaki z vašim otrokom v glavni vlogi. Še kup primerov bi lahko našli, najnovejši pa je paket kozmetike za dojenčke.

Kozmetika Afrodita je namreč svoje negovalne uspešnice iz linije Baby & Mom Natural dala v ponudbo tudi tako, da naročite izpisano ime dojenčka. Ob rojstvu, rojstnem dnevu, drugi posebni priložnosti ali pa kar tako. Za ljubečo in kar najbolj odgovorno nego vse od prvega dne bo kot nalašč paket, ki vsebuje: Šampon & kopel, 100-odstotno naravno mazilo in Mandljevo olje z želenim imenom otroka; ljubko kartico za vaše osebno posvetilo ter čudovito, prav tako personalizirano darilno vrečko.