lunin mrk Dobra karma

Tokrat bosta polna luna in lunin mrk vašim ...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 27. novembra

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

potrč marko Svet24.si

Bodo Marka Potrča zaradi objav tožili celo v ...

Logar-1 Necenzurirano

Državnega denarja za podjetja ni, za projekt ...

tanja-žagar, pecivo Odkrito.si

Je Tanja Žagar obupala?

Rocio Oliva Odkrito.si

Maradonini partnerki niso dovolili, da bi se ...

Jernej Ogrin: »Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik«

Oglasno sporočilo, 09.11.2020 14:45:00

Brezplačno spletno Migimigi predavanje.

Delite na:
Jernej Ogrin: »Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik«

V okviru Migimigi dneva, ki se je septembra odvil na spletu, se je zvrstilo mnogo zanimivih in uporabnih športnih predavanj, delavnic in aktivnosti. Med njimi je tudi predavanje prehranskega strokovnjaka Jerneja Ogrina z naslovom Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik.

Jernej Ogrin je v svojem predavanju predstavil, kdaj za prehrano sploh lahko rečemo, da je zdrava. Pojasnil je, zakaj živil ni pametno deliti na »dobro« in »slabo«, poudaril pomen odnosa do hrane ter razbil nekaj večnih prehranskih mitov, za katere je čas, da gredo v pozabo. Kot pravi, »se ljudje s prehrano nočejo obremenjevati, po drugi strani pa se nezavedno z njo obremenjujejo vedno bolj. Vsakodnevna prehrana mora biti karseda poenostavljena in postavljena v kontekst posameznikovega življenja. Hrana in prehrana nam morata pomagati dosegati zdravje in dobro počutje brez slabe vesti.«

Predavanje je skupaj s športnimi treningi in delavnicami iz Migimigi dneva samo še do 11. novembra na voljo na www.migimigidan.si.

Jernej Ogrin je prehranski strokovnjak in član ekipe SpoznajPrehrano, ki na slovenski sceni pomeni enega izmed glavnih izobraževalnih kanalov na področju prehrane in življenjskega sloga. Jernej se udejstvuje predvsem kot prehranski svetovalec, ustvarjalec vsebin in predavatelj. Zaveda se pomena individualizacije prehrane in k temu stremi pri vseh aspektih svojega dela. Kompleksno prehransko znanost svojim poslušalcem poenostavi in jim pokaže, da mora biti vsakodnevna prehrana čim manj komplicirana. Še tako poglobljeno in strokovno znanje ni vredno veliko, če ciljna publika ali posameznik ne ve, kaj z njim storiti.

Migimigi dan: Brezplačne koristne športne vsebine na spletu

Aktualne razmere, ki so prinesle zaprtje športnih centrov po vsej državi, so marsikoga prikrajšale za njegovo najljubšo rekreacijo. Za vse tiste, ki bi radi zamigali doma, ali pa prisluhnili zanimivim predavanjem in delavnicam iz letošnjega Migimigi dneva, so te brezplačno na voljo na www.migimigidan.si. Dostopne so le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo in zamigajte – od doma!

Brezplačne vsebine z letošnjega Migimigi dneva so na www.migimigidan.si na voljo le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo!