rdeče nebo, jambi, smog Svet24.si

FOTO in VIDEO: Delci v smogu krivi za marsovske ...

Ksenija-naslovka Nova Svet24.si

Prva izpadla tekmovalka šova Kmetija: »Izpadla ...

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

Branko Zupanc Svet24.si

VIDEO: Branko zadnji hip iz gorečega stanovanja ...

profimedia-0427238229-beyonce Odkrito.si

Lasulje: od starega Egipta do Beyoncé

ljubezen-na-vasi Njena.si

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem...

Ula Furlan in Miša Molk Premiera Kralj na Betajnovi 2014 - M24 - MVavpotič Njena.si

Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk

Je načrtovanje porok in dogodkov tvoj sanjski poklic?

Oglasno sporočilo, 06.09.2019 09:32:04

Uresniči svoje sanje in se vpiši na prvo slovensko Akademijo za organizacijo porok in dogodkov.

Delite na:
Je načrtovanje porok in dogodkov tvoj sanjski poklic?
Ana Kete

Poklic poročnega načrtovalca postaja v Sloveniji zelo priljubljen in priznan. Vse več bodočih mladoporočencev poišče pomoč profesionalnih načrtovalcev, ki jima pomagajo pri zasnovi, organizaciji ter koordinaciji poročnega dne.

Photo-187.jpg

Predstavljaj si, da vsak dan soustvarjaš zgodbe, ki ne bodo nikdar pozabljene. Načrtuješ male detajle velikega dne dveh zaljubljencev. In ko pride ta dan, obkrožen/a z veselimi svati poskrbiš, da vse teče kot po maslu.Ker pa se poročni dan zgodi le enkrat v življenju, ni prostora za napake. Delo poklicnega načrtovalca je lepo, vendar tudi zelo resno in odgovorno. Dober organizator do potankosti pozna postopek organizacije osebnega dogodka in stranki varno, organizirano ter sproščeno pelje skozi celoten proces, pri čemer jima prihrani veliko skrbi, časa in tudi denarja.

Ana_Lukas_NavPor_foto_Samo_Rovan_094.JPG

V Sloveniji je pred dvema letoma svoja vrata odprla prva slovenska Akademija za organizatorje porok in dogodkov. Gre za štirimesečni izobraževalni program, ki je zasnovan atraktivno in interaktivno, s poudarkom na spodbujanju kreativnega razmišljanja in organizacijskih sposobnosti.

navidezna_poroka_logarska-12.jpg

V sklopu teoretičnega programa znanje predaja kar 17 različnih predavateljev  iz slovenske poročne branže ter strokovnjakov iz podjetništva ter marketinga, udeleženci pa teorijo preverijo tudi v praksi. Kot zaključni izpit jih čaka zasnova in organizacija prvega dogodka, ki je običajno navidezna poroka. Najboljši projekti  so izpostavljeni tudi na največjem slovenskem poročnem portalu Zaobljuba in v istoimenski reviji.

JS-1060.jpg

Uresniči svoje sanje in se še danes pridruži novi generaciji načrtovalcev porok in dogodkov. Mesta so omejena. Prijaviš se na tej povezavi.