Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Imejte najboljše življenje

K.M., Vklop, 17.02.2019 15:00:00

Zaživite življenje brez bremen – vzemite se v roke!

Delite na:
Imejte najboljše življenje
Vzemi se v roke Promocijski material

Kaj vam preprečuje, da bi imeli najboljše življenje?

Večina bi navedla stvari, kot so odnosi z drugimi, denar, služba ali nesrečne okoliščine. Nobena od teh razlag pa ničesar ne spremeni. Gary John Bishop je po več desetletjih dela z ljudmi kot trener za osebnostni razvoj ugotovil, da vam je v napoto ena sama ovira: vi sami. Če ste hitro užaljeni, knjigo takoj odložite. Ni za vas. Če pa iščete knjigo, ki bi vam dala moč, da odkrijete, da je vse, kar ste si kdaj želeli, v vas kot vir potenciala, ki se želi izraziti, imate srečo. Vzemi se v roke! je priročnik za vdane v usodo in poražene, manifest za uvajanje resničnih sprememb v življenju in za izražanje vaše veličine. Knjiga ima v izvirniku sicer bolj slikovit naslov, a so ga slovenski založniki nekoliko priredili. Originalni naslov je namreč: Unfu*k Yourself.

»Poslušajte, svet vam ne preprečuje, da bi vam uspevalo; niste tako pomembni. Vesolje vam niti ne pomaga niti se ni zarotilo proti vam in edina stvar, ki vas onemogoča, je prevzeto prepričanje, da so vas onemogočili. V tem primeru, moji dragi, ste res onemogočeni. Do takrat pa ne popuščajte in se ne predajte. Nemogoče postane mogoče tisti hip, ko v to verjamete,« je eden izmed spodbudnih citatov iz knjige, ki govori o lastnem iskanju uspeha. 

O avtorju

Gary John Bishop se je rodil in odrasel v Glasgowu na Škotskem. Leta 1997 se je preselil v Združene države Amerike, tam se je seznanil s področjem osebnostnega razvoja in hkrati začel študirati filozofijo. Kmalu je postal programski direktor v enem izmed vodilnih svetovnih podjetij za osebnostni razvoj. V več letih je programe predstavil več tisoč ljudem z vsega sveta. Njegova neomajna odločnost, da bo spodbujal ljudi, da bodo res spremenili življenje, ga žene vsak dan. Po zaslugi svojega neposrednega, odkritega pristopa ima vse več privržencev, ki jih privlačita preprostost in praktičnost njegovega dela. Gary John Bishop je eden izmed vodilnih strokovnjakov za osebnostni razvoj. Njegova »urbana filozofija« vam pomaga občutno povečati osebno moč in zagotavlja čudežne rezultate pri ljudeh, ki želijo izboljšati kakovost in uspešnost življenja.

Objavljeno v reviji Vklop št. 6, 7. 2. 2019.