korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

Alfi Nipič Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Alfi Nipič: "Tega ne privoščim ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

HOROSKOP od 27. 9. do 3. 10

Andreja Novak, 26.09.2021 19:08:20

Horoskop za nas pripravlja priznana astrologinja Andreja Novak

Delite na:
HOROSKOP od  27. 9. do 3. 10
horoskop

Oven 21. 3.–20. 4.

Vodila vas bo močna volja, a sledite srcu, saj vas jeza ne bo pripeljala v pravo smer. Odprite se dobremu dogajanju in pokažite svoje talente ne glede na začetno sramežljivost. Dobili boste podporo, in če se ne boste čustveno zapletali, se bo vse odlično razrešilo. Samo vi lahko res dobro izpeljete tiste ideje, ki so vam pomembne. Zato ne cincajte, raje se čim prej aktivirajte. Obdobje retrogradnega Merkurja vam bo prineslo obilo dokazovanja, pa tudi večji vpliv navzven, a je vprašanje, ali ga boste znali sprejeti. Ne tekmujte, samo pokažite svoje interese, ne da bi se umaknili. Vaša vztrajnost bo tokrat bogato nagrajena.

Bik 21. 4.–20. 5.

Ponosni boste in to boste jasno kazali. Čustveno boste nemirni in morda zaradi tega ne boste izkoristili res dobre podpore zvezd za uresničitev želja. Preveč boste obremenjeni z videzom in mnenjem okolice. Želeli boste urediti vse hkrati, a ne bo šlo tako preprosto, sploh ker se boste preveč zapletali z drugimi. Dajte jim malo več svobode. Nestrpno boste čakali, kaj bo kdo naredil. Z odličnimi idejami boste na koncu ostali sami, a lahko, da vam bo tako čisto dobro. Ne boste namreč mogli skriti nestrpnosti, za katero pa niso drugi krivi, zato če se le da, meditirajte ali se bolj posvetite fizičnemu treningu, samo da najdete svoj notranji mir.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.

Imeli boste na izbiro, da sledite tradiciji ali pa zaživite bolj sproščeno in dinamično, a tudi bolj samostojno življenje. Pri tem je pomembno, da se ne vpletate v stvari, ki jih ne poznate, saj boste naredili več škode kot koristi. Začeli boste razmišljati o spremembah v svojih temeljih, o selitvi ali novem sodelovanju. Nekatere ideje vam ne bodo dale spati, dokler se ne boste pomirili s sabo in opustili vse negativne misli o lastni nesposobnosti. Skoraj mesec dni časa imate, da o vsem temeljito razmislite, preden se bo akcija odprla. Začelo se je obdobje retrogradnega Merkurja, ki vas podpira v načrtih, ne pa še v akciji.

Rak 21. 6.–22. 7.

Psihične težave se vam bodo kazale na fizičnem telesu, zato se boste verjetno prestrašili nekaterih sprememb. Napeti boste in nihali v razpoloženju. Ne boste se mogli odločiti, ali ste jezni na vse ali zadovoljni, da so se končno pokazale prave rešitve. Pretirano boste reagirali na komentarje, ki niti ne bodo namenjeni vam. Imeli boste priložnost razjasniti poslovne okoliščine in uveljaviti svoj vpliv ter upoštevati svoje želje. Pomembno je, da pokažete večjo stabilnost, da dobite podporo, ki jo potrebujete. Kdaj boste razumeli, da niste rojeni za to, da vse tolažite in rešujete? Usmerite se bolj jasno v svoje življenje, v svoje cilje.

Lev 23. 7.–22. 8.

Razmišljali boste, kaj želite od življenja, in številne ideje vas bodo sprostile, da se ne boste bali sprejeti pomembne odločitve. Zdelo se vam bo, da nosite srce na dlani. Vse se vas bo dotaknilo in zapomnili si boste, kdo je do vas čuteč in vas spodbuja. Čustva se vam bodo počasi umirila in jasno boste začeli videti spremembe, ki so potrebne. Kmalu boste šli v akcijo in uredili nekatere nejasne stvari glede ljubezni. Hitro in nepričakovano boste reagirali tudi na običajne stvari v poslu. Uspelo vam bo postaviti nove temelje. Ne odkrijte svojih želja tistim, ki se jih ne tičejo. Samo naredite potrebne stvari. Manj boste govorili o vsem, lažje bo to izpeljati.

Devica 23. 8.–22. 9.

Pazljivo, da se ne boste zaradi čustvene preobčutljivosti napačno odločili za prihodnje aktivnosti. Nemirni boste in vztrajali v vsem, čeprav se ne boste mogli nič prav dogovoriti. Počakajte, saj je Merkur ravno šel v retrogradno fazo in bo povzročal težave. Raje dobro razmislite o vsem, predvsem pa o harmoničnih odnosih. Občutljivi boste za dogajanje in pretirano reagirali že na vam namenjene poglede. Če lahko, umirite čustva in izhajajte iz notranjega miru ali spoznanj. To vam bo okrepilo notranjo moč za vse pozitivne spremembe na vseh področjih. Povrnilo vam bo optimizem do sodelovanja in življenja na splošno.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.

Optimalno obdobje izkoristite za konkretno ureditev ljubezenskega življenja. Dovolj je, da simpatiji ali partnerju pokažete zanimanje in sodelujete v dogajanjih. Ne bojte se svojih čustev, saj bodo prav ta gonilna sila vsega. Začelo se bo novo obdobje, ko ne boste več čakali, temveč boste ukrepali, kot vam narekuje srce. To vam bo prineslo nove priložnosti tudi za poslovni svet, kjer boste napredovali v vseh pogledih. Ljubosumje konkurence vas ne bo zmedlo, saj ga večinoma ne boste opazili. Samske tehtnice se sprostite in sprejmite priložnost, ki vam jo bo ponujala usoda. Premislite, kam gre vaša ljubezen, in če je usmerjena v preteklost, dovolite, da se to spremeni.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.

Hkrati boste budni, nestrpni, a tudi sproščeni, saj boste povezani s pravim delom. Ne čakajte, da drugi opravijo za vas pomembne stvari, saj sami najbolje veste, kaj je potrebno. Nemirni boste in rešitev boste iskali po napačni poti, kar bo bolj odvrnil kot pritegnilo k sodelovanju. Nikakor nočete dojeti, da si ljudje želijo še kaj drugega kot slavo in denar. Videli boste, da res potrebujete drugačen pristop v komunikaciji, če želite kaj bolj konkretnega narediti v širši skupnosti. Usmerite svoje misli in čustva v skupen cilj, saj boste tako z lahkoto opravili naloge in končno pridobili želeno materialno varnost.

Strelec 23. 11.–21. 12.

Zdelo se vam bo, da je vse v najlepšem redu. Optimistično boste sledili dogajanjem in se izogibali konkretni realnosti, da boste ostali v coni udobja. Ignorirali boste sporočila bližnjih in dogajanje okoli sebe. A ugotovili boste, da vas ljudje ne upoštevajo več, kar vas bo pretreslo. Po nasvetih drugih boste šli v akcijo in se opekli. Nič ne bo šlo po pričakovanjih in vse, kar boste pridobili, bo kup dela in nestrpnost. Veliko več boste dobrega naredili zase in druge, če se ne boste zapletali v prazne obljube, temveč naredili vse potrebno. Optimizem vas še vedno podpira pri izjemnih stvareh, zato ne čakajte na pravi trenutek. Zdaj je čas, da pokažete, da vam je še mar.

Kozorog 22. 12.–20. 1.

Umirite se, da si brez razloga ne pokvarite na novo ustvarjenega zaupanja okolice.

Odlični dnevi so kot nalašč za ureditev stabilnih temeljev. Izrazite to, kar vam leži na duši, da boste lahko res na novo začeli. Tako boste najbolj koristno porabili energijo, ki vam je dana. Bodite previdni, da voljo pravilno usmerite, sicer se znajo zgoditi konflikti in zamudite odlično priložnost za ureditev perečih problemov. Vse, kar ste dalj časa prelagali, je optimalno, da zdaj uredite, vsaj pri sebi razvijte dobro strategijo, ki jo boste korak za korakom uresničili. Ne prehitevajte pa časa, naj vam življenje samo pokaže, kdaj je čas za dobre začetke.

Vodnar 21. 1.–18. 2.

Prehitro boste povedali mnenje, saj ga boste potem še nekajkrat spremenili. To bo močno zmanjšalo vrednost vaših besed. A zdelo se vam bo, da največ veste o vsem, kar se dogaja. Če boste želeli potrditev drugih, pa boste presenečeni, ko boste ugotovili, da se kar precej ljudi ne strinja z vami. Razmislite, zakaj vas ne zanimajo drugačni pogledi in vztrajate pri svojih modelih. Osredotočili se boste lahko na novo vzpostavitev temeljev, kar bo zelo pomembno, saj bo vplivalo na celotno življenje. Ko boste stabilni, vam bo to dajalo večjo moč tudi navzven. Preverite, na račun koga se zdaj dogajajo stvari in kaj je potrebno, da kaj sprejmete od drugih.

Ribi 19. 2.–20. 3.

Sproščeni boste in se veselili novic, ki jih boste vraževerno skrivali zase. Ne boste želeli prehitevati, kar je smiselno. Skrivali boste svoje nove pridobitve in spoznanja, saj ne boste želeli, da vam jih kdorkoli uniči ali izniči vaše veselje ob vsem, kar se dogaja. Težko boste pričakovali dan, ko se bo vse optimistično uresničilo in boste lahko naredili korak naprej v življenju. Možnost nove ljubezni je velika, če se boste le sprostili in jo sprejeli z odprtimi rokami. Lahko dobite povišek, pozitivni odgovor simpatije ali kaj tretjega, kar že težko pričakujete. V vsakem primeru pa se bo tehtnica prevesila v vašo korist, na kar se boste morali navaditi.