profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

FOTO: Na obisku pri Jonu Bon Joviju

Tina Guček, Dom2, 01.03.2018 13:01:16

Slavni roker Jon Bon Jovi je eden najbolj prizemljenih zvezdnikov, saj je znan po tem, da je njegovo zasebno življenje umirjeno in urejeno. Že od leta 1989 je srečno poročen s svojim dekletom iz šolskih dni, Dorotheo Hurley, s katero, kadar pevec ni na turnejah, živita precej daleč stran od oči medijev in oboževalcev.

Delite na:
FOTO: Na obisku pri Jonu Bon Joviju
Letošnjo jesen sta si omislila nov dom na Manhattnu. Profimedia

Seveda pa to ne pomeni, da živita v skromnem enosobnem stanovanju, temveč si – stanju na tekočem računu primerno – lahko privoščita domovanje, kot se za zvezdnika spodobi.

jon bon jovi 4.jpg
Iz kopalne kadi se odpre čudovit razgled na Manhattan.
Profimedia

Letošnjo jesen sta si omislila nov dom na Manhattnu, za katerega sta odštela skoraj devetnajst milijonov dolarjev. Zakonca že imata v New Yorku eno stanovanje, saj sta nad tem velemestom popolnoma navdušena. Vendar sta sklenila stanovanje v četrti West Village prodati in se preseliti v prej omenjeno novo stanovanje v Greenwichu.

jon bon jovi dom.jpg
Iz dvigala vstopite naravnost v osrednji prostor doma, ki združuje dnevno sobo in večjo jedilnico, kjer obedujejo, kadar imajo obiske.
Profimedia

Čeprav je to stanovanje nekoliko manjše od prejšnjega, je bolj luksuzno, saj je za dizajn poskrbel priznani oblikovalec Thomas O’Brien, ki je skoraj 370 kvadratnih metrov velikostanovanje opremil resnično zvezdniško. Med obvezno opremo so tako tla iz hrastovega parketa, vrhunska razsvetljava, okna, ki segajo od tal do stropa (in imajo fantastičen razgled na Manhattan in reko Hudson), ogromen balkon, velika garderobna soba in še bi lahko naštevali. Eden najbolj zanimivih prostorov v stanovanju je kopalnica, v kateri se bohoti velika marmornata kopalna kad, medtem ko se v njej namakate, pa lahko uživate v popolnem pogledu na velemesto.  

jon bon jovi 7.jpg
Bazen je še ena stvar, ki je v stavbah, kjer domujejo zvezdniki, preprosto obvezna.
Profimedia

Luksuz za vse stanovalce

Štirisobno stanovanje ima štiri in pol kopalnice, do njega je direktni dostop z dvigalom, lastniki stanovanj v stavbi Greenwich Lane pa imajo še kar nekaj ugodnosti. Kot je v navadi pri bolj prestižnih stavbah v New Yorku, je tudi v tej kar nekaj »bonusov«, ki že tako vrtoglavi ceni stanovanj dodajo še kakšno ničlo (ali pa – gledano z drugega vidika – upravičijo visoko ceno).

jon bon jovi dom 3.jpg
Kuhinja je opremljena z vrhunskimi aparati.
Profimedia

Bon Jovi in njegovi sosedje imajo tako med drugim na voljo souporabo 25-metrskega bazena, telovadijo lahko v studiu za fitnes in se potijo v savni, si ogledajo kakšno filmsko uspešnico v mini kinu, odigrajo kakšno igro golfa v simulatorju za golf, v stavbi pa je še velika in bogato opremljena igralnica za otroke, za njo pa velik vrt.

jon bon jovi 6.jpg
V stavbi, kjer je stanovanje, je tudi kino ter otroška igralnica.
Profimedia

Več v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Ilka Štuhec že leto dni ni več samska. Kliknite TUKAJ!