Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

FOTO: Anamarija je najlepša!

PN, 28.09.2021 12:54:50

Miss turizma za leto 2021 je postala Anamarija Kastelic z Iga, prva spremljevalka je Klara Veronika Leonard iz Ajdovščine, druga spremljevalka pa Nevena Jovanovič iz Ljubljane. Izbor v piranskem gledališču Tartini so pripravili ob svetovnem dnevu turizma.

Delite na:
FOTO: Anamarija je najlepša!
MISS TURIZMA 2021 Mediaspeed

Zmagovalka med 13 finalistkami tekmovanja, 21-letna svetlolaska Anamarija Kastelic, bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru miss turizma sveta. Datum tekmovanja še ni določen, to je odvisno od epidemioloških razmer v svetu, sporočajo organizatorji iz piranskega Društva Miss, ki ima ekskluzivno licenco za ta lepotni izbor. Lani tega tekmovanja niti v Sloveniji ni bilo mogoče izpeljati, tako je Anamarija Kastelic v soboto zvečer v Piranu krono prevzela iz rok Stele Fon, ki je zmagala pred dvema letoma in se na tekmovanju miss turizma sveta (Miss Turism World) na Kitajskem uvrstila v prvo dvajseterico, med talenti pa osvojila drugo mesto.

Poleg glavnega izbora treh miss so v gledališču Tartini podelili še dva posebna naslova. Miss farmasi Slovenije je Izolanka Beverly Šuštar, grofična gradu Preddvor pa je Petra Potrebuješ z Dobrove.

Program, ki ga je povezovala televizijska voditeljica Mojca Mavec, so popestrili: koncertna mojstrica in profesorica Inga UlokinaSandra Zulić, skupina Harmonk'n'rollNino OšlakJay Bolk, Sašo Krasnov in Daša Kerin, Maja Misson in Jože Potrebuješ.