požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Dobro spanje je potovanje

Oglasno sporočilo, 26.07.2018 11:07:36

Slabo spite ali iščete nekoliko tršo, kakovostno vzmetnico, na kateri se boste zbudili resnično spočiti?

Delite na:
Dobro spanje je potovanje
Meblojogi

Če ste na vprašanje odgovorili pritrdilno, dovolite, da vam predstavimo našo novost, luksuzno vzmetnico mebloJOGI® Woody z naravnim lateksom, ki mu je dodan baker, in prilagodljivim 7-conskim žepastim vzmetenjem.

Napredno jedro vzmetnice je sestavljeno iz 364 žepastih vzmeti na kvadratni meter. Drobne, a hkrati kar 17 centimetrov visoke jeklene vzmeti se med ležanjem odzovejo na vsak gib, ležišče se pod težo prilagodi in preprečuje občutek pritiska. Zaradi optimalne opore bo vaša hrbtenica v pravilni legi, ne glede na vaš spalni položaj, mišice pa sproščene in pripravljene na počitek. Za odlično prilagajanje vzmetnice je jedro razdeljeno na 7 con različnih trdot, razporejene pa so čez vso površino ležišča. Zračne komore v žepastih vzmeteh poskrbijo za odlično kroženje zraka in odvajanje vlage ter nudijo prijetno spalno klimo.

20_woody vstopna visje 3.jpg

Za naravno mehkobo in udobje poskrbi 4 centimetre visoka plast perforiranega naravnega lateksa z dodatkom bakra. Prednost takšnega lateksa je, da pripomore k mirnejšemu in higieničnemu spanju, saj je naravno protibakterijski in protiglivični, hkrati pa je odporen tudi proti pršicam. Baker, ima naravne protivnetne lastnosti, poleg tega ustvarja nemagnetno platformo ter je učinkovit pri lajšanju raznih gibalnih težav, kot so artritis, burzitis in revmatizem. Pripomore tudi k boljšemu prevajanju toplote, zaradi česar se vaše telo ponoči ne bo pregrevalo in potilo.

Kar 28 centimetrov visoka vzmetnica je obogatena z inovativno pletenino Wood Woork!®, ki ima 100-odstotno naravno antibakterijsko zaščito, izdelano na osnovi lesnih encimov rdečega bora. Takšna protibakterijska zaščita učinkovito zmanjša rast mikroorganizmov, bakterij in plesni ter je ljudem in okolju prijazna.

Snemljiva in pralna preobleka vsebuje naravno tekstilno vlakno Tencel, ki je bolj vpojno kot bombaž, mehkejše od svile in hladnejše od lana. Bombaž v polnilu preobleke pa poskrbi za prijetno in naravno mehkobo.

Obiščite nas in se prepričajte.