lunin mrk Dobra karma

Tokrat bosta polna luna in lunin mrk vašim ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Janše ne bodo pokopali ne Kučan ne Golobič ne ...

Janez Majcen Svet24.si

Kilogram krompirja že za cent, dva, tri ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

1.950.276.723,79 evra

rado mulej Njena.si

Rado Mulej v bolnišnici: 'To so moji bogovi'

Ana Lu Lamut Njena.si

Najini mostovi: 'Klaro' razveselili oboževalci ...

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom Patricie Pangeršič

Oglasno sporočilo, 19.10.2020 15:54:50

Migimigi dan je tudi letos poskrbel za najboljši nabor športnih strokovnjakov z najboljšimi vsebinami in še boljšo družbo. Tradicionalno je ta največja vseslovenska rekreacija, ki se je vsako leto udeleži več tisoč Slovencev, potekala v Arburetumu Volčji Potok, v luči trenutnih razmer pa se je preselila na splet – da so lahko udeleženci skupaj zamigali v varnem zavetju lastnega doma.

Delite na:
Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom Patricie Pangeršič
Migimigi

Če ste septembrski Migimigi dan zamudili, pa brez skrbi, saj so brezplačne vsebine še vedno na voljo na spletu. Vse, kar morate storiti za dostop do vsebin, je, da oddate prijavo na www.migimigidan.si, in od doma zamigate tudi vi. Vendar pohitite – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020.

Učvrstite kritične predele s Patriciinim Bootycampom

Če bi v teh časih, ko so fitnes centri zaprti, vseeno radi ohranili lepo postavo ali jo izoblikovali, bo za vas gotovo prava izbira Bootycamp s profesionalno osebno trenerko Patricio Pangeršič, ki je svoje poslanstvo zasnovala na lasni izkušnji s preobrazbo postave. Ta vadba je primerna za vse, ki so naveličani dolgočasnih, pretežkih vaj in dolgih treningov – saj je kratka, intenzivna in zabavna, traja pa samo 30 minut. Poudarek je na oblikovanju najbolj kritičnih delov telesa – trebuha, nog in zadnjice. V prvem delu se boste dobro ogreli, nato pa se boste posvetili vajam za krepitev moči in mišic. Trening s Patricio omogoča individualizacijo, tako da je vadba primerna tako za začetnice kot tudi za fizično bolj pripravljene posameznice. Ker je vadba osnovana na vajah z lastno težo, boste za izvedbo potrebovali le blazino za vadbo.

Patricija Pangeršič

Patricii na družbenih omrežjih sledi več kot 87.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog. Ponaša se s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle zaželen cilj, o njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge vadbenih pripomočkov, fit kuharic in vadbenih programov Fit akademija.

Bootycamp s Patricio in mnoge druge brezplačne športne vsebine so na spletu na voljo le še do 11. novembra, zato pohitite s prijavo!