Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

David Icke povedal svojo resnico o koronavirusu

KŠ, 19.03.2020 18:53:54

Svet se je popolnoma spremenil, ekonomsko je uničen … ljudje umirajo.

Delite na:
David Icke povedal svojo resnico o koronavirusu
David Icke v oddaji London Real London Real

Britanec David Icke je eden od vidnejših predstavnikov in avtoriteta v razkrivanju svetovnih skrivnosti in globalnih zarot, ki bodo po njegovem mnenju, uničile človeštvo. Napisal je že vrsto knjig, v katerih se dotika skrivnosti povezanih z napadom na newyorška dvojčka, vojno v Iraku, izraelsko – palestinskim konfliktom in nenazadnje tudi z globalno ekonomsko krizo. Icke pa je v spletni oddaji LondonReal, ki jo lahko vidite tudi na portalu YouTube, spregovoril o koronavirusu in tem, kam nas bo po njegovem mnenju boj proti tej pandemiji pripeljal.
London Real je video podcast, ki je začel z aktivnostjo leta 2011. Voditelj in ustanovitelj London Reala je Brian Rose je v teh devetih letih intervjujal najbolj vidna svetovna imena. Postcast ima kar 2 milijona registriranih uporabnikov in pol milijarde ogledov.

ETa4r9aWkAkO-N2.jpg
Brian Rose in David Icke
London Real

Mali podjetniki bodo izbrisani!
Med intervjujem se je osredotočil predvsem na gospodarske posledice koronavirusa in večkrat poudaril, da bodo gospodarske posledice katastrofalne in to predvsem za majhne ljudi oziroma za samozaposlene in ljudi, ki imajo v lasti majhna in srednja podjetja. Ko bodo vsi ti ljudje praktično uničeni, bo nastopil popolni gospodarski preobrat in svet bodo v celoti vodile svetovne korporacije.

Kot v filmu
Cilj vsega pa je spremeniti svet v takšnega, kakršnega poznamo iz trilogije Igre lakote ... Ob izjavi voditelja, da je vse videti, kot v filmu, je Icke omenil še film Kužna nevarnost (Contagion) iz leta 2011, ki je strašljivo podoben trenutnemu stanju na Zemlji. Če povzamemo samo prvih nekaj stavkov opisa tega filma: » ... Tik preden natakarici poda svojo plačilno kartico, svetovna popotnica na letališču poseže v posodo s prigrizki. Poslovni sestanek se začne z rokovanjem. Na nabito polnem avtobusu zakašlja nek moški ... En sam dotik. En sam trenutek. In smrtonosni virus je našel novo žrtev ...« Icke je zato mnenja, da nam Hollywood želi določene stvari ljudem vtisniti v podzavest in jim še dodatno pognati strah v kosti.

Izvor virusa?

Med pogovorom se Icke in voditelj dotakneta tudi izvora virusa. Icke ima seveda svojo teorijo. Govori namreč o tem, da je le šest tednom pred izbruhom virusa bila prav na Kitajskem izvedena simulacija izbruha virusa. Scenarij simulacije se je resnično pripetil in postal realnost.

Dejstvo je, da je Icke prava avtoriteta v raziskovanju globalnih zarot in da je tudi izjemen govornik, ki zna odgovoriti na sleherno vprašanje. Tudi v tem intervjuju ni bilo nič drugače ... A glavna misel, ki se plete kot rdeča nič čez cel pogovor pa je resnična in ni plod teorij zarote: Svet se je popolnoma spremenil, ekonomsko je uničen … ljudje umirajo.

Tu spodaj si lahko ogledate intervju:

Icke je svetovno znani publicist, ki glasno govori o tem, o čemer drugi molčijo, je nekaj let nazaj obiskal tudi Slovenijo nad katero je bil več kot navdušen. Takrat je rekel: »Ko sem z letala videl to vašo čudovito pokrajino, sem mislil, da sem umrl in odšel v nebesa!«