gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Catherine Zeta-Jones - po poklicu igralka, v srcu oblikovalka

Tina Guček, Dom2, 05.09.2018 15:01:35

Catherine Zeta-Jones pravi, da ji v življenju največ pomeni udobje. Rada se obdaja z lepimi stvarmi in pred časom se je odločila, da se preizkusi kot oblikovalka izdelkov za dom.

Delite na:
Catherine Zeta-Jones - po poklicu igralka, v srcu oblikovalka
Catherine Zeta Jones pravi, da ji v življenju največ pomeni udobje. Profimedia

Oskarjevka Catherine Zeta-Jones velja za eno najlepših žensk v Hollywoodu in za eno najboljših igralk svoje generacije. Kadar se pojavi kje na rdeči preprogi, žari v kreacijah slavnih kreatorjev, pod roko pa drži svojega moža, prav tako izjemnega igralca Michaela Douglasa. A sama pravi, da tista glamurozna ženska, ki jo fotografira na stotine fotografov, ni čisto prava Catherine. Prava se pokaže v udobju njenega doma, ko se lahko povsem sprosti in je nihče ne opazuje.

Preberite tudi: Groza na vašem krožniku. Kliknite TUKAJ!

Zvezdnica pravi, da ji v življenju največ pomeni udobje. Rada se obdaja z lepimi stvarmi in pred časom se je odločila, da se preizkusi kot oblikovalka izdelkov za dom. »Mislim, da je ljubezen do oblikovanja v meni že iz časa, ko sem bila še majhen deklič, ki je opazoval, kako njena mama sama šiva oblačila in zavese za naš dom,« pravi. In zdaj sama ustvarja za svoj dom, kar si je že od nekdaj želela. »Čas nikoli ni bil pravi … Imela sem majhna otroka, delala kariero, predvsem pa me takrat še niso obkrožali pravi ljudje.« Potem pa se je zgodilo in dobila je priložnost ustvariti kolekcijo kosov za dom, v kateri so okrasne blazine, posteljnina, izvezene brisače – vse po njenem okusu in seveda iz najboljših materialov. Pravi, da so kosi takšni, da jih lahko uporabi prav vsak – lepo bodo videti v podeželskem vikendu, v trendovskem podstrešnem stanovanju ali v čisto povprečnem domu.

Profimedia -0350646720
Igralka pravi, da je najbolj ponosna na dejstvo, da je njena kolekcija na voljo po dostopnih cenah.
Profimedia

Svojo kolekcijo je poimenovala Casa Zeta-Jones in pravi, da za njo stoodstotno stoji: »Od prvega dne sem zvesta sama sebi – če neki izdelek ni všeč meni, če ga ne bi uporabila v svojem domu, ga ne bom dala v kolekcijo in ponudila kupcem, da bi ga kupili za svoj dom!«

profimedia-0350646728
Obožuje lepe reči, in kamorkoli gre, išče zanimive kose.
Profimedia

In kakšen je njen dom? »Obožujem lepe reči, in kamorkoli grem, iščem zanimive kose, ki bi popestrili prostore najine hiše. Na bazarjih v Istanbulu, v Indiji, Južni Afriki – domov prinašam ročno izdelane kose, pletene košare, zanimiv tekstil ...« pripoveduje in v njenem glasu je zaznati resnično ljubezen do urejanja interierja.

profimedia-0350646737
Kosi so takšni, da jih lahko uporabi prav vsak.
Profimedia

Po dostopnih cenah

Igralka pravi, da je najbolj ponosna na dejstvo, da je njena kolekcija na voljo po dostopnih cenah. »S svojimi honorarji bi lahko šla v trgovino in kupila rjuhe ali posteljnino za tisoč dolarjev, a tega ne počnem. Moja kolekcija ima zmerne cene, pri tem pa pazim na to, da je videti veliko dražja in razkošnejša, kot ste zanjo plačali. Mislim, da je vsakemu od nas všeč ta občutek – ko kupi neko stvar za malo denarja, a je videti, kot da je vredna veliko veliko več.«