favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Brezplačni trening Patricie Pangeršič za čvrsto in lepo oblikovano zadnjico!

Oglasno sporočilo, 21.09.2020 13:38:56

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi znana osebna trenerka Patricia Pangeršič, ki vas bo vodila skozi vadbo BOOTYCAMP, s katero boste učvrstili in oblikovali enega izmed najbolj kritičnih delov telesa – zadnjico! Za dostop do treninga se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Delite na:
Brezplačni trening Patricie Pangeršič za čvrsto in lepo oblikovano zadnjico!
RA

Ste pripravljeni? 

Če ste naveličani dolgočasnih, pretežkih vaj in dolgih treningov, pri katerih komaj čakate, da se končajo, vas Patricia vabi, da se ji pridružite na BOOTYCAMP-u.

Simpatična osebna trenerka, ki je svoje poslanstvo zasnovala na lastni izkušnji s preobrazbo postave, vam bo predstavila trening, ki preverjeno in zares deluje. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 87.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog.  

migimigi-dan-2021

Ponaša se s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle zaželen cilj, o njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge vadbenih pripomočkov, fit kuharic in vadbenih programov Fit akademija. Če kdo, potem Patricia ve, kakšen trening vam bo zagotovil bolj čvrsto in lepo oblikovano zadnjico! 

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačnega treninga tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačnega treninga BOOTYCAMP in vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!

Migimigi