pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Brezplačna joga za premagovanje stresa z Ano Kersnik Žvab!

Oglasno sporočilo, 22.09.2020 11:03:24

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi mednarodno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab, ki vas bo vodila skozi posebno vrsto ANTISTRESS JOGE, s katero boste stres premagali za vedno! Za dostop do vadbe se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Delite na:
Brezplačna joga za premagovanje stresa z Ano Kersnik Žvab!
Z Ano Kersnik Žvab se boste naučili, kako z jogo uspešno premagovati stres. Migimigi

Ste pripravljeni? 

Ani se lahko pridružite na ONLINE Migimigi dnevu, kjer bo vodila jogijsko vadbo, s katero boste poskrbeli za umiritev misli in popolno sprostitev telesa! 

Ana je svetovni javnosti poznana tudi pod spiritualnim imenom Devayani in velja za mednarodno priznano jogistko z izjemnimi rezultati na področju joge. S svojimi dosežki se je že zapisala v sam svetovni vrh joge, že več kot desetletje pa poučuje različne vadbe, med katerimi ji joga predstavlja tudi način življenja.

Njeno delo je poznano tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, kjer je delovala in deluje. Kot direktorica Kluba Devayani, Založbe Devayani, Studia Devayani in spletne Joga Akademije, deli znanje in izkušnje z druugimi ljubitelji joge, saj meni, da si vsak posameznik zasluži živeti najlepše možno življenje.

Njena vizija je pomagati čim več ljudem in še naprej nadgrajevati svoje znanje, saj se - več kot 20-im mednarodnim licencam navkljub - še vedno izobražuje na vseh področjih, ki pomaga izboljšati kvaliteto življenja vsakega posameznika. 

Migimigi
Brezplačna joga za premagovanje stresa z Ano Kersnik Žvab!
Migimigi

Pri Antistress jogi gre za kombinacijo različnih stilov joge, s poudarkom na tem, da se telo dobro aktivira in na koncu sprosti, kar nam omogoča, da odženemo stres iz telesa, da s polnostjo zadihamo in se počutimo boljše in bolj vitalno. Z njeno pomočjo lažje premagujemo vsakodnevne stresne situacije in pomagamo telesu, da se boljše regenerira in deluje. To pa nam omogoča, da se počutimo boljše in smo posledično tudi bolj zdravi. 

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne jogijske vadbe tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne vadbe ANTISTRESS JOGE in vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!

Migimigi
Brezplačna joga za premagovanje stresa z Ano Kersnik Žvab!
Migimigi