bojan krizaj in špela Dobra karma

Bojan Križaj na krilih ljubezni s svojo Špelo

Jelko Kacin Svet24.si

Jelko Kacin o omejitvi gibanja na občine: To bi ...

Prostozidarji 1 Reporter.si

Boštjan M. Turk: Šokanten dokument razkriva, da ...

janša Svet24.si

Premier Janša: »Pred nami je teden boja za ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Ker so pri Počivalšku zavlačevali, bodo z ...

Gasilci PGD Šentjur plešejo Jerusalemo Odkrito.si

Šentjurski gasilci odplesali Jerusalemo

hana r Njena.si

Hana si je v Srbiji znova povečala ustnice

Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!

Oglasno sporočilo, 23.09.2020 14:36:48

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, Rok Derenčin, ki bo predstavil tehnike samoobrambe! Za dostop do delavnice se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Delite na:
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom! Migimigi

Ste pripravljeni? 

Trening samoobrambe je primeren za vsakogar. Temelji na poznavanju vedenjskih vzorcev fizičnega napada, poznavanju lastnih reakcij ter obvladovanju močnejšega nasprotnika. Skupaj z Rokom se boste učili obrambe proti nekaterim najpogostejšim oblikam napadov, ter se dotaknili elementov pravilnega ravnanja v kriznih situacijah. Podobno kot pri drugih borilnih veščinah, tudi pri tem treningu vadeči pridobijo na samozavesti, istočasno pa poskrbijo tudi za fizično pripravljenost.

Migimigi
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!
Migimigi

Rok Derenčin je inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, ki se v Sloveniji poučuje v Ljubljani, Novem mestu, Litiji, Jesenicah, Lescah, Mariboru, Kranju in Kopru. Je nosilec več črnih pasov in se z borilnimi veščinami ukvarja že od svoje rane mladosti, danes pa svoje znanje podaja v Ljubljani ter na seminarjih po svetu. Odlikujeta ga predvsem sistematičen pristop k poučevanju, občutek za delo z ljudmi ter smisel za humor, ki popestri še tako naporen trening.

Migimigi
Brezplačna delavnica samoobrambe z Rokom Derenčinom!
Migimigi

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačne delavnice tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačne DELAVNICE SAMOOBRAMBE ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!