profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Berite s spletno aplikacijo Trafika

Zoran Franc, Novice Svet24, 15.05.2018 13:01:09

Prenesite si mobilno aplikacijo, ki vam bo omogočila prebiranje 24 časopisov in revij, povsod kamor se boste odpravili in kadarkoli boste želeli. Poletje in poležavanje na plaži je več kot primeren čas za to.

Delite na:
Berite s spletno aplikacijo Trafika
Poskrbite, da se bo aplikacija Trafika čim prej znašla na vašem brskalniku. ARHIV

Že ime Trafika je samo po sebi precej zgovorno. V trafikah navadno kupujemo časopise, revije, kataloge, pa tudi tobačne izdelke, hladno pijačo in manjše prigrizke. Hladne pijače in tobačnih izdelkov ter prigrizkov žal ne boste mogli naročiti na plažo, boste pa lahko hitro naročili oziroma sneli izvod svojega najljubšega časopisa ali revije, in ga prebirali poljubno dolgo povsod po svetu.

revije 2
Ne prezrite tudi dnevno svežih časopisnih izdaj.
ARHIV

Tako iOS kot Android

Aplikacija Trafika je razvita tako za operacijski sistem iOS kot tudi za telefone in tablice Android, ki sicer prednjačijo med pametnimi napravami v Sloveniji. Aplikacijo snamete v Google Play Store ali v App Store brezplačno.

24 revij boste imeli zmeraj pri roki. 

V sistem se v nadaljevanju registrirate, kar vam omogoča nakup pik, s katerimi kupujete želeno revijo ali časopis. Plačilo se nato izvede prek denarnice Play Store, kjer vam omogočajo pet različic nakupov. Pike lahko kupite v znesku 1,09 evra, 3,49, 5,49, 9,99 in 19,99 evra. Nekatere revije in časopisi imajo tudi predstavitveni spot, v katerem lahko poslušate kratko napoved vsebine.  

revije 1
Določene edicije časopisov in revij vključujejo tudi zvočni posnetek, v katerem lahko poslušate kratek napovednik vsebine.
ARHIV

Za vsakega nekaj

Aplikacija vam ponuja širok nabor različnih časopisov, med katerimi bo vsakdo našel kaj zase. Od mladih, športnikov, političnih privržencev, vrtičkarjev ...  V zavihku dnevnik boste lahko dnevno prebirali novice iz časnika Novice Svet24, na svoj račun pa bodo prišli tudi športni privrženci, saj bodo lahko prebirali tudi športni dnevnik Ekipa Sn. V zavihku tednik boste našli časopise in revije, ki izhajajo tedensko. Ponujata se vam lokalna časopisa Dolenjski list in Štajerski tednik, med revijami pa lahko izbirate med Vklopom, Zvezdami, Zarjo, Reporterjem, Salomonovim oglasnikom, iN-om in starimi edicijami Mojega sveta. Vsakih 14 dni boste lahko prebirali svežo Majo in Avenijo. Na vaše branje pa čakajo tudi mesečniki Auto Bild, Ženska, Muzika, Dom2, Zeleni raj, revija Ekipa Sn, Bodi zdrava, Jej zdravo, Pomagaj si sam, Top! in Moj horoskop.

Preberite tudi: Opremite svoj dom v slogu, ki nikoli ne gre iz mode. Kliknite TUKAJ!