Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Barcaffè Instant v novi preobleki in večjem pakiranju – ustvarjeni za uživanje

PR, 12.03.2020 14:18:18

Barcaffè predstavlja prenovljeno linijo izdelkov iz kategorije Instant, ki jih odlikuje trendovski dizajn, veliko pakiranje, izpopolnjena receptura in kremast okus. Popolno razmerje med kavo in mlekom pričarata uravnotežen okus brez grenkobe in mamljivo kremno teksturo, ki se ji ne more upreti niti največja zvezda regije Senidah.

Delite na:
Barcaffè Instant v novi preobleki in večjem pakiranju – ustvarjeni za uživanje
Senidah #samouživaj .

Izbirate lahko med 11 slastnimi izdelki - Barcaffè 2 v 1 in 3 v 1, Slim&Fit, Capuccino extra creamy, Capuccino Classic, Capuccino z okusi čokolade, vanilije, karamele, irish cream, Freeze classic in Freeze kokos, in uživate popoldneve v dobri družbi. Vsak požirek Barcaffè capuccina pričara popolnoma novo doživetje, z bogato kremno peno, ki se ji ni mogoče upreti.

#samouživaj

Naroči mi pijačo, poznam ta okus… Uživaj, samo uživaj… Tako v novem hitu poje popularna Senidah, obraz Barcaffèja. Pesem, ki je izšla 1. marca, ima na Youtubeu že več kot dva milijona ogledov in se je zavrtela na vrh lestvice priljubljenih.

Karizmatična pevka, ki je osvojila regijo, je tudi v zadnjem hitu poskrbela, da je nekaj posebnega. Ne samo zaradi melodije in scenografije, ampak tudi konca videospota. Tu gledalcu dopušča možnost, da sam izbere zaključek Girl Power ali Love Story. Rdeča nit obeh pa je slogan Posladkaj si svoj dan in uživaj v svoji najboljši kavi. Za Senidah je to Barcaffè Capuccino. Kremasti užitek, ki je pripravljen za uživanje.

Za glasbo pesmi Samo uživaj sta poskrbela Senida Hajdarpašić - Senidah in Anže Kacafura - Cazzafura (njegov je tudi aranžma), avtor besedila pa je Benjamin Krnetić.