ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Barcaffè Instant v novi preobleki in večjem pakiranju – ustvarjeni za uživanje

PR, 12.03.2020 14:18:18

Barcaffè predstavlja prenovljeno linijo izdelkov iz kategorije Instant, ki jih odlikuje trendovski dizajn, veliko pakiranje, izpopolnjena receptura in kremast okus. Popolno razmerje med kavo in mlekom pričarata uravnotežen okus brez grenkobe in mamljivo kremno teksturo, ki se ji ne more upreti niti največja zvezda regije Senidah.

Delite na:
Barcaffè Instant v novi preobleki in večjem pakiranju – ustvarjeni za uživanje
Senidah #samouživaj .

Izbirate lahko med 11 slastnimi izdelki - Barcaffè 2 v 1 in 3 v 1, Slim&Fit, Capuccino extra creamy, Capuccino Classic, Capuccino z okusi čokolade, vanilije, karamele, irish cream, Freeze classic in Freeze kokos, in uživate popoldneve v dobri družbi. Vsak požirek Barcaffè capuccina pričara popolnoma novo doživetje, z bogato kremno peno, ki se ji ni mogoče upreti.

#samouživaj

Naroči mi pijačo, poznam ta okus… Uživaj, samo uživaj… Tako v novem hitu poje popularna Senidah, obraz Barcaffèja. Pesem, ki je izšla 1. marca, ima na Youtubeu že več kot dva milijona ogledov in se je zavrtela na vrh lestvice priljubljenih.

Karizmatična pevka, ki je osvojila regijo, je tudi v zadnjem hitu poskrbela, da je nekaj posebnega. Ne samo zaradi melodije in scenografije, ampak tudi konca videospota. Tu gledalcu dopušča možnost, da sam izbere zaključek Girl Power ali Love Story. Rdeča nit obeh pa je slogan Posladkaj si svoj dan in uživaj v svoji najboljši kavi. Za Senidah je to Barcaffè Capuccino. Kremasti užitek, ki je pripravljen za uživanje.

Za glasbo pesmi Samo uživaj sta poskrbela Senida Hajdarpašić - Senidah in Anže Kacafura - Cazzafura (njegov je tudi aranžma), avtor besedila pa je Benjamin Krnetić.