Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Ali so lahko tudi starejši moški seksi?

Katarina Kecek, 30.03.2020 18:05:57

Seveda so lahko. Nekaterim moškim staranje ni odvzelo prav nobene privlačnosti. Prav nasprotno. Z leti postajajo čedalje šarmantnejši in privlačnejši. Kot dobro vino, kakor radi rečemo. Poglejmo si sedmerico moških, starejših od 60 let, ki jim niti pol mlajši moški ne sežejo do kolen.

Delite na:
Ali so lahko tudi starejši moški seksi?
Bruce Willis profimedia

Vem, da je težko verjeti, vendar je priljubljeni plešec Bruce Willis marca letos praznoval 64. rojstni dan. Njegov desant na ženska srca se je začel že leta 1984, ko je zaigral v priljubljeni ameriški nadaljevanki Delo na črno, vanj pa smo se vsakič znova nesmrtno zaljubile v vsakem izmed nadaljevanj kultnega filma Umri pokončno. Bruce je kljub letom še vedno dobrega videza, verjetno pa k temu pripomore tudi njegova 25 let mlajša žena, Emma Heming, s kateri ima dve hčerki, stari pet in sedem let. Iz zakona z Demi Moore ima igralec še tri, danes že odrasle hčere.

profimedia
Bruce Springsteen
profimedia

profimedia
Bruce Spreengsten
profimedia


V klub privlačnih slavnih in sivolasih moških zagotovo lahko prištejemo tudi legendarnega rokerja Brucea Springsteena, ki je septembra proslavil 70 let. V pet desetletij dolgi karieri je osvojil kar 20 grammyjev, oskarja, dva zlata globusa, tonyja in ogromno ameriških in svetovnih glasbenih nagrad. Je eden redkih svetovnih glasbenikov, ki se lahko pohvali, da je srečno poročen že 30 let. Svojo srčno izbranko Patty Scialfia je srečal v baru še v prejšnjem stoletju, danes sta zadovoljna starša treh otrok. Leta 2016 je Bruce objavil avtobiografijo Born to Run, v kateri je razkril, da se že vse življenje bojuje z depresijo in da mu brez ljubljene žene nikoli ne bi uspelo.

profimedia
Richard gere
profimedia


Kljub temu da je avgusta napolnil 70 let, je Richard Gere še vedno skrita želja mnogih žensk, ki še danes ne moremo pozabiti šarmantnega zapeljivca iz filma Častnik in gentleman. S svojo 36-letno ženo Alejandro Silva sta pred kratkim dobila drugega sina, trenutno pa njegovo seksi sivo glavo lahko gledamo v napeti nadaljevanki MamaOčeSin na TV Slovenija 1.

profimedia
Kevin Costner
profimedia


Tudi Kevin Costner je januarja dopolnil 64 let. Ameriški igralec in režiser ima za seboj zavidanja vredno igralsko kariero, a tudi v ljubezni je izkusil resnično vse, padce in vzpone. Ljubil je najlepše ženske tega sveta, bil je prevaran, zlomljenega srca, večkrat nezvest in globoko razočaran. Po dolgih letih iskanja mirnega ljubezenskega zaliva se je pred skoraj dvema desetletjema zasidral v objemu Christine Baumgartner, s katero ima dva otroka.

profimedia
Kevin Bacon
profimedia

profimedia
Kevin Bacon
profimedia

Julija je svoj 61. rojstni dan praznoval Kevin Bacon, nepozabni šarmer iz filma Footloose in kopice drugih filmov, kot so JFK, Divja reka, Divje strasti … Z igralsko kolegico Kyro Sedgwick sta par že dobrih trideset let, v zakonu sta se jima rodila dva otroka. Trdita, da sta še vedno močno zaljubljena. Ko ju novinarji vprašajo, v čem je skrivnost njunega dobrega zakona, odgovorita z bleskom v očeh: »Najino spolno življenje je zelo aktivno in vroče, in to je vsa najina skrivnost.«

profimedia
Denzel Washington
profimedia

64 let šteje tudi Denzel Washington, ameriški igralec in režiser, ki je prejel oskarja za filma Bitka za slavo in Dan za trening. Tudi ta temnopolti lepotec je dober zgled, da je dolg in uspešen zakon očitno pogoj, da lahko tudi v jeseni svojega življenja zasenčiš pol mlajše in trikrat bolj poskočne žrebce. Tudi Denzel je namreč srečno poročen več kot trideset let z nekdanjo igralko Pauletto Pearson, s katero imata štiri otroke.

profimedia
Pierce Brosnan
profimedia

Pierce Brosnan, irski filmski igralec in nepozabni James Bond, je v klub seksi 60-letnikov vstopil pred šestimi leti. Kljub hudi tragediji – v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja sta mu za rakom umrli žena in hči – se slavni filmski vohun ni vdal kruti usodi. »Vera mi je pomagala preživeti življenjske tragedije,« je takrat povedal še vedno očarljiv Irec, ki je srečo pred mnogo leti našel v zakonu s Keely Smith, s katero ima dva sinova.

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 12, 9.12.2019