utopitev, roka Svet24.si

15-letnik med plavanjem izginil pod gladino, ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

vesolje Dobra karma

Tedenski horoskop: Krivci za lepe dneve bodo ...

bruno (2) Njena.si

MasterChef: Bruno bo z nagrado obdaril tudi Žiga

ALEJA jutri prvič odpira svoja vrata!

C. R., 07.05.2020 12:31:13

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani v Šiški bo jutri ob 8. uri prvič odprlo vrta nekaj novih trgovin in lokalov.

Delite na:
ALEJA jutri prvič odpira svoja vrata!
/ shutterstock

Trgovine, ki se odpirajo jutri, v petek, 8. 5. so: trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali HUNTER, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Delovale bodo v sklopu novega nakupovalnega središča ALEJA, ki bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje.Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na njihovi spletni strani www.aleja.si.

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

aleja-shooping-2.jpg
Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji.
Promocijsko gradivo

"Vzdušje in izkušnja obiskovalcev našega nakupovalnega središča ALEJA sta za nas zelo pomembna. Zato se trudimo, da kljub trenutno zaradi COVID-19 omejenim razmeram nakupovanja obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev se veselimo prvih obiskovalcev, ki jim bomo zagotovili dobro počutje in varnost. Zato smo vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bomo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev." so zapisali na svoji spletni strani www.aleja.si.