Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ALEJA jutri prvič odpira svoja vrata!

C. R., 07.05.2020 12:31:13

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA v Ljubljani v Šiški bo jutri ob 8. uri prvič odprlo vrta nekaj novih trgovin in lokalov.

Delite na:
ALEJA jutri prvič odpira svoja vrata!
/ shutterstock

Trgovine, ki se odpirajo jutri, v petek, 8. 5. so: trgovina Interspar, drogerija Müller, Big Bang, telekomunikacijski operaterji A1, T2, Telekom Slovenije in Telemach, cvetličarna Gardenia, čistilnica in pralnica Labod, banka Nova KBM, trgovina za male živali HUNTER, Čokoladnica Cukrček, Pandora, Hervis s svojo kolesarsko trgovino in po zadnjem odloku vlade tudi kavarne z zunanjimi terasami, kot so Kavarna Zvezda, Teta Frida in Caffe DeLUXE. Delovale bodo v sklopu novega nakupovalnega središča ALEJA, ki bo odprto vsak dan od 8. do 20. ure, razen nedelje.Posamezne trgovine in lokali bodo znotraj tega obratovali različno, kar pa lahko spremljate na njihovi spletni strani www.aleja.si.

Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji, ki bodo izdani v bližnji prihodnosti, med drugim bo poskrbljeno za širok nabor vrhunskih modnih blagovnih znamk.

aleja-shooping-2.jpg
Preostali del nakupovalnega središča bodo odpirali skladno z vladnimi usmeritvami in dovoljenji.
Promocijsko gradivo

"Vzdušje in izkušnja obiskovalcev našega nakupovalnega središča ALEJA sta za nas zelo pomembna. Zato se trudimo, da kljub trenutno zaradi COVID-19 omejenim razmeram nakupovanja obisk nakupovalnega središča poteka čim bolj sproščeno. Skupaj s trgovci in ponudniki storitev se veselimo prvih obiskovalcev, ki jim bomo zagotovili dobro počutje in varnost. Zato smo vpeljali izjemno visoke higienske standarde z rednim razkuževanjem stičnih točk, kot so ročaji ograj in tekočih stopnic ter drugo okovje in gumbi v dvigalih in na bankomatih. Obiskovalcem so na voljo razkužila za roke pred vsakim vhodom v nakupovalno središče in pred vhodom v vsako trgovino oziroma lokal. Vstop v nakupovalno središče bo možen le z masko, da pa bo nakupovanje prijetno in varno, bomo na vhodih spremljali tudi število obiskovalcev." so zapisali na svoji spletni strani www.aleja.si.