ivana kovac 2 Odkrito.si

Ivana odvisna od mamil, zdaj z ljubko hčerkico

Cotswolds Svet24.si

Vsa resnica o njunem zakonskem življenju

samorog 2 Petisvet

Samorogi so ob nas, a ne kličite jih, kadar ...

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

moja bos Njena.si

Tragičen konec serije Moja boš, oboževalci ...

Življenjski slog

7 idej za urejene omare!

R. Š., Dom2, 26.08.2018 13:01:24

Za red v omari seveda lahko kupite dodatno omaro in s tem pridobite dragoceni prostor, lahko pa si nekaj dodatnega prostora priskrbite tudi z izvirnimi idejami.

Delite na:
7 idej za urejene omare!
Nekaj dodatnega prostora priskrbite tudi z izvirnimi idejami. Dom2

Ali tudi vaša omara poka po šivih? Če se nimate namena odreči niti enemu samemu paru hlač, puloverju, majici, kaj šele čevljem, nikar ne obupajte. Za red v omari seveda lahko kupite dodatno omaro in s tem pridobite dragoceni prostor, lahko pa si nekaj dodatnega prostora priskrbite tudi z izvirnimi idejami, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Obešalniki za čevlje

Zimski čevlji, škornji, superge, salonarji – kam pospraviti vse to? Če imate dovolj polic, je težava rešena. V nasprotnem primeru pa kupite obešalnik za čevlje ali pa v ta namen uporabite obešalnike s tako imenovanimi prijemalkami, na katere pripnete vsak čevelj posebej (na vsak obešalnik en par) ter obešalnike obesite v omaro.

1.jpg
Obešalniki za čevlje
Dom2

Obešalniki za hlače 

Morda se vam zdi, da ne potrebujete obešalnika za hlače, vendar boste z njegovo pomočjo lažje razporedili svoje hlače v omari, pa še boljši pregled za lažje stiliranje boste imeli.

6.jpg
Obešalniki za hlače
Dom2

Dodaten drog v omari 

Če imate dovolj veliko oziroma visoko omaro, lahko vanjo pod drog namestite dodaten drog, nanj pa potem obesite krajša oblačila v dveh nivojih. Če boste dodali še mini obešalnike, lahko nanje shranite tudi torbice.

Preberite tudi: To so čudoviti poletni šopki. Kliknite TUKAJ!

Obešalnik za šale in rutice

Na notranjo stran vrat omare lahko namestite držala za brisače, nanje pa nato obesite oziroma zavežete svoje najljubše rutice in šale.

omare_sali.jpg
Obešalnik za šale in rutice
Dom2

Obešalnik za salonarje

Držala za brisače lahko uporabite tudi kot obešalnik za salonarje. Namestite ga na steno (lahko tudi v omaro), nato pa nanj zataknite čevlje s peto.

5.png
Obešalnik za salonarje
Dom2

Še več obešalnikov

Če nosilec za police obrnete na glavo, dobite držalo za še več obešalnikov, kamor lahko obesite še več oblačil, torbic in dodatkov.

Prostor za nakit in modne dodatke

Ne veste, kam pospraviti nakit, manjše torbice, denarnice in pasove? Uporabite pisarniške pripomočke, kot so plastični razdelilniki za shranjevanje dokumentov in lončki za svinčnike, ter vse pospravite na svoje mesto.