oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Kako vrniti strast v razmerje: iskriva in nagajiva navodila za pare

kš, 04.06.2023 12:30:45

Seksi vodnik!

Delite na:
Kako vrniti strast v razmerje: iskriva in nagajiva navodila za pare
Negovanje privlačnosti: Skrb za fizično privlačnost in izražanje komplimentov sta ključna za ohranjanje strasti v razmerju. px

Vsi pari se prej ali slej znajdejo v položaju, ko se zdi, da je strast, ki je nekoč gorela med rjuhami, postala le še bled spomin. Morda je to posledica stresa, dolgih let razmerja ali celo običajne rutine vsakdanjega življenja. Toda ne obupajte, dragi bralci! Vrnitev strasti ni le mogoča, ampak lahko tudi izjemno zabavna in pustolovska pot.

Začnite s komunikacijo

Preden se spustimo v konkretne nagajive nasvete, je pomembno poudariti temelj vsega: komunikacija. S partnerjem se pogovorite o svojih občutkih, željah in pričakovanjih. Brez strahu, brez zadržkov. Zavedajte se, da se oba spoprijemata s podobnimi izzivi.

Bodite nepredvidljivi

Rutina je največji ubijalec strasti. Zato bodite nepredvidljivi. Prekinite vsakodnevno monotonijo z nečim novim in vznemirljivim. To ne pomeni nujno velikega presenečenja; lahko je tudi nekaj majhnega, a pomembnega. Morda nenavadna večerja, sprememba vašega običajnega razporeda ali celo spontan popoldan v postelji.

Tudi taka kocka je lahko vesela popestritev
Tudi taka kocka je lahko vesela popestritev
px

Seksualno raziskovanje

Strast se včasih ohladi, ker ostajamo v svojem spolnem območju udobja. Morda je čas za raziskovanje novih fantazij, položajev, igrač ali tehnik. Pomembno je, da to storite skupaj in ob spoštovanju meja drugega. Tu ne sme biti prisile, ampak vedno zaupanje, spoštovanje in odprta komunikacija.

Krepite medsebojno privlačnost

Strast ni le v spolnosti. Tudi v vseh drugih vidikih razmerja je pomembna. To vključuje tudi ohranjanje fizične privlačnosti. Skrbite za svoje telo, oblecite se privlačno, bodite pozorni na osebno higieno. Ne pozabite na komplimente. Pohvalite partnerja, ko je urejen ali urejena.

Naj vas znova osvoji

Ženske, spomnite se, kako ste se počutile, ko vas je partner prvič osvojil. Znova mu dovolite, da vas osvoji. Znova se začnita sestajati, kot da bi se šele spoznala. Ustvarita skupne spomine, razvajajta se in si namenjajta pozornost.

Osvojite jo nazaj

Moški, spet osvojite svojo partnerico. Dokažite ji, da si jo še vedno želite. Pojdite z njo na zmenke, ki ji bodo všeč, kot so tisti, ki so ji bili všeč na začetku vajinega razmerja. Morda je to piknik v naravi, obisk koncerta ali gledališča, morda romantična večerja ob svečah. Naj bo to nekaj, kar bo pokazalo, da jo cenite in spoštujete.

Seksualno raziskovanje: Preizkušanje novih fantazij, položajev in tehnik v postelji lahko pripomore
Seksualno raziskovanje: Preizkušanje novih fantazij, položajev in tehnik v postelji lahko pripomore k bolj strastnim trenutkom.
PX

Skupne dejavnosti

V svoj vsakdan vključite skupne dejavnosti, ki vas bodo zbližale. To bi lahko bila skupna telovadba, ples, kuhanje ali celo skupni tečaj. Skupne izkušnje bodo spodbudile večjo povezanost in znova vžgale iskro med vama.

Eksperimentirajte

Ni nujno, da se zanašate samo na preizkušene metode. Bodite drzni in izkusite nekaj novega, nekaj, kar ste vedno želeli poskusiti, a si niste upali. To bi lahko bilo vse od erotične masaže in igranja vlog do uporabe različnih erotičnih igrač.

Zavedajte se, da ponovna vrnitev strasti med rjuhe ne bo prišla čez noč. Zahteva čas, potrpljenje in predanost. Ampak ne obupajte. Verjemite v svoje razmerje in si prizadevajte za ponovno odkritje strasti, ki je nekoč gorela med vama. Spomnite se, zakaj sta se zaljubila drug v drugega, in naj vam bo to opomnik, kaj si želite obnoviti. Srečno, dragi bralci, in naj se vam strast vrne med rjuhe!

Komunikacija: Iskren pogovor o željah, občutkih in pričakovanjih je ključnega pomena za vrnitev stra
Komunikacija: Iskren pogovor o željah, občutkih in pričakovanjih je ključnega pomena za vrnitev strasti v razmerje.
Profimedia

SEKS IGRICE

Ponujamo vam so tri ideje za seks igrice, ki jih lahko preizkusite s partnerjem, da bi povečali strast:

1. Erotična igra vlog: Igra vlog lahko prinese svežino in vznemirljivost v vaše intimne trenutke. Izberita zgodbo, ki je vama obema všeč. Morda lahko en partner igra nekoliko nedostopno zvezdo, drugi pa oboževalca, ki se poskuša prebiti do srca zvezde. Ali pa se prelevite v nekoliko drznejše vloge – gospodar in suženj, učitelj in učenec, policist in prestopnik. Pomembno je, da se oba počutita udobno in privlačno v izbranih vlogah.

2. Iskanje zaklada na telesu: Ta igra je odlična za ponovno odkrivanje telesa vašega partnerja. Uporabite pripomoček, denimo perje ali prst, in »rišite« poti po partnerjevem telesu. Pot naj se začne na manj občutljivih mestih in naj se počasi premakne proti občutljivejšim. Partner, ki je na vrsti za iskanje, mora z zaprtimi očmi slediti poti. To je odličen način za odkrivanje novih erogenih con.

3. Erotični kocki ali kartice: Te lahko kupite v specializiranih trgovinah ali jih ustvarite sami. Ideja je, da vsaka stran kocke ali kartica predstavlja določeno dejanje ali del telesa. Ko vržete kocko ali izvlečete kartico, morate izvesti to dejanje na določenem delu telesa. To lahko v vaše intimne trenutke prinese nepredvidljivost in zabavo.

Nepredvidljivost: Prekinitev rutine z novimi in vznemirljivimi dejavnostmi lahko znova vžge strast.
Nepredvidljivost: Prekinitev rutine z novimi in vznemirljivimi dejavnostmi lahko znova vžge strast.
Dreamstime

Ne glede na to, katere igre se odločite preizkusiti, ne pozabite, da je najpomembnejše, da se oba zabavata in uživata. Komunikacija in soglasje sta vedno ključnega pomena pri preizkušanju novih stvari v spalnici.