Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Katero znamenje je najbolj resnicoljubno in katero največji lažnivec?

kš, 04.02.2023 08:30:11

Ali je resnica res vedno najboljša rešitev?!

Delite na:
Katero znamenje je najbolj resnicoljubno in katero največji lažnivec?
glavna px

Katera so najbolj resnicoljubna znamenja zodiaka? Ko govorimo o iskrenosti, so tu najboljši in najslabši. Komu verjeti in komu ne? Vsi pač nimamo vgrajenega gena iskrenosti v svojem zapisu DNK. Seveda je naša osebnost tista, ki nas oblikuje, vendar nas opredeljuje tudi astrološko znamenje, v katerem smo rojeni. Od katerega znamenja lahko vedno pričakujemo resnico in od katerega te skoraj nikoli ne bomo slišali?

Čeprav – je resnica vedno najboljša rešitev?

V nadaljevanju preberite, katera znamenja zodiaka so najiskrenejša in katera so nagnjena k temu, da resnice ne govorijo prav pogosto.

Oven

To ognjeno znamenje brez težav pove resnico in jo po navadi izrazi tudi brez večjih zapletov. Ni oseba, ki bi bila rada prefinjena. Če torej nameravate ovna vprašati, kako ste videti v tesnih kavbojkah, ki ste jih nosili pred 20 leti, v upanju, da vam bo povedal, da ste v njih še vedno videti izjemno postavni in prikupni, se najprej vprašajte, ali ste pripravljeni sprejeti resnico – kajti oven vam jo bo povedal!

oven
oven
px

Bik

To zemeljsko znamenje trdno verjame v stabilnost, celo tako, da je pripravljeno zaobiti resnico, da bi se izognilo pretresom. Ker ima bik prirojen odpor do konfliktov, je prvi, ki popusti v nesoglasjih, in to tudi, če nekoliko zanemari resnico. Kratko malo pač popusti.

bik
bik
px

Dvojčka

Dvojčki slovijo kot tisti z dvojnim obrazom – kot kakšni dvojni agenti, ki istočasno igrajo na dveh frontah. Kljub najboljšim namenom jih srce vedno vleče v dve nasprotujoči si smeri. Zato ne jemljite preveč osebno, če predčasno zapustijo vašo zabavo, češ da jih boli glava, čeprav jih v resnici čaka druga zabava v hiši vašega najhujšega sovražnika. Resnica pri dvojčkih torej ni ravno na prvem mestu …

dvojčka
dvojčka
px

Rak

Intenzivni in strastni raki se lahko zdijo zadržani, nerazumljivi, a bolj ko se jim približujete, bolj bo njihova obramba popuščala. Raka pa morate razvozlati, ker se ni lahko prebiti skozi njegov oklep. Mogoče bi vam pri tem lahko pomagal strokovnjak za govorico telesa – toda ko rak spregovori, je resnica tu.

cancer-7617683.jpg
rak
PX

Lev

To ognjeno znamenje se ne boji ničesar, niti tega, da bi ga ujeli v trgovini le nekaj sekund po tem, ko je objavil fotografijo, češ da je na koncertu ali v hribih. »Prosite in dobili boste odgovor,« je njegov pristop k resnici. Toda če se nikoli ne odločite vprašati, vas bo lev brez težav pustil v popolni negotovosti.

lev
lev
px

Devica

Ljudje, rojeni v tem znamenju, si ne želijo zapletati življenja s polresnicami ali popolnimi lažmi. Ker so strogo racionalni, so nagnjeni k objektivnemu ocenjevanju resničnosti. Kljub temu pa vam ne bodo takoj povedati krute resnice, če vam bo to prihranilo težave v prihodnosti.

devica
devica
px

Tehtnica

Simbol tega znamenja spominja na ravnovesje, a v resnici na tehtnico zlahka vplivajo drugi. To pomeni, da je lahko njena presoja močno izkrivljena v korist osebe, ki jo v tistem trenutku privlači ali z njo celo manipulira. Ne bodite presenečeni, če jo boste videli, kako sprašuje za mnenje druge ljudi, preden se odloči, na katero stran se bo postavila.

tehtnica
tehtnica
px

Škorpijon

Obstaja več načinov, kako nekomu povedati resnico, in dejstva, da se je škorpijon odločil odstraniti obliž z eno samo bolečo potezo, mu ni mogoče očitati. Navsezadnje to vodno znamenje na kilometer daleč začuti neumnosti, zato vam brez zadržkov pove tisto, kar se bojite priznati sami sebi. Resnica, najsi je še tako kruta, je na prvem mestu.

škorpijon
škorpijon
px

Strelec

Živimo samo enkrat in strelec je svobodnega duha, ki nima časa za pravljice. Sicer vam bo povedal resnico, vendar bo takoj zatem odšel in vas pustil same z njo – ne glede na to, kakšna je ta resnica.

strelec
strelec
px

Kozorog

Praktični možgani kozoroga kot zemeljskega znamenja so nagnjeni k črno-belemu videnju stvari. Vendar ljudje, rojeni v tem znamenju, niso nagnjeni k neposredni vpletenosti, in če z vami nimajo tesnega odnosa, od njih ne morete pričakovati veliko. Če pa ga imajo, pričakujte resnico.

kozorog
kozorog
px

Vodnar

Vodnar je eno izmed najbolj intelektualnih znamenj horoskopa, zato svet okoli sebe vidi zelo jasno. Pri podajanju resnice, ki jo na glas pove, pa ne upošteva vaših čustev, zato je lahko tudi precej krut ... oziroma ga boste tako lahko dojeli. A resnico boste vsekakor izvedeli.

vodnar
vodnar
px

Ribe

Ribe preprosto lažejo in na koncu verjamejo celo same sebi. Ker so muhaste in domišljave, jih je treba uvrstiti med sanjače. V besedah so vedno na vaši strani, v resničnem življenju pa se lahko zgodi, da vas zaradi kakšne nenapovedane malenkosti preprosto pustijo na cedilu ... In pri tem vam tudi ne povedo resnice.

ribi
ribi
px