Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Opremljaj kot Rebeka Dremelj!

M.K., 14.05.2021 09:30:53

Elegantna Rebeka Dremelj ima krasen dom, delček katerega sem pa tja deli tudi s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Zaupala nam je, kako ga opremlja.

Delite na:
Opremljaj kot Rebeka Dremelj!
/ osebni arhiv

V kateri sobi preživite največ časa?

Največ časa preživim v kuhinji, kjer vsako popoldne, ko pridem domov iz službe, pripravljam kosilo za moji dekleti in soproga. Podobno velja za vikende, saj rada pogostim svoje najdražje in zato v kuhinji dejansko preživim zelo veliko časa. 

Kateri je vaš najljubši kotiček?

Moram priznati, da jih imam kar nekaj. Med najljubšimi sta mi otroški sobici, ker sta tako zelo spokojni – predvsem soba mlajše hčerke Sije tako lepo diši in je tako lepo pospravljena, saj se Sija igra v dnevni sobi. Z možem obožujeva tudi savno, kjer si vzameva kakšen trenutek zase, se pogovoriva in zraven narediva še nekaj dobrega za zdravje.

d49cecc4441089af96c7a4c7a408e00a.jpeg
/
osebni arhiv


Ali radi opremljate stanovanje in kateri prostor najraje/največkrat?

Naše domovanje sem skoraj v celoti opremila sama, in ker je bilo to v času moje zmage na Emi, ko sem v vmesnem času obiskovala še tuje države po Evropi in tam predstavljala svojo pesem, je bilo moje opremljanje včasih zelo 'na horuk'. Kljub temu pa sem vesela, da je hiša danes fantastična, saj je po enajstih letih vse še vedno na svojem mestu. Najbolj sem sicer uživala ob opremljanju otroških sobic. Šajanino sem opremila, še preden sem zanosila, in sem jo kasneje le malce preoblikovala, Sijino pa sem opremila, ko sem bila že noseča. Največ preoblikovanja in menjav pa delam v prostoru, kjer imamo združene kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, saj smo tam največ časa. Gre za manjše menjave dodatkov, npr. preprog, rožic, vaz in podobno. 

Se za opremljanje posvetujete oziroma poiščete pomoč strokovnjakov ali zaupate svojemu slogu?

Moram priznati, da zaupam svojemu slogu, saj se mi zdi, da imam občutek za estetiko, in se mi zdi nekako nepotrebno, da bi mi moral nekdo opremiti stanovanje, ker ob tem tudi močno uživam, zato ne vidim razloga, da bi to namesto mene delal nekdo drug. 

»Verjetno se ne bi več odločila za črno ali pa stekleno pohištvo, ki je bolj občutljivo in se prstni odtisi otrok hitreje poznajo.«

17d2ed94c65b0ad396c87a221cf3b2fa.jpeg
Uživa v svoji kuhinji, ki je tudi kraj, kjer se največ zadržuje.
osebni arhiv


Vam je bolj pomembna priročnost ali videz pohištva in dodatkov?

Včasih mi je bil bolj pomemben videz pohištva, danes pa bi skoraj zagotovo raje izbrala praktičnost – npr. doma imamo čudovito avlo, ki te očara takoj, ko stopiš v hišo. Ker je vizualno fenomenalna, bi jo znova izbrala, če pa bi razmišljala praktično, je zagotovo ne bi. Gre namreč za prostor, v katerem močno odmeva, zato pogosto zbudim moža, ko se vrnem domov z nočnih nastopov. Prav tako se verjetno ne bi več odločila za črno ali pa stekleno pohištvo, ki je bolj občutljivo in se prstni odtisi otrok hitreje poznajo. Vendar nič za to – malce več in temeljiteje čistimo in je kot novo. 



Kje najraje nakupujete pohištvo in dodatke? 

Kot sem že omenila, pohištva ali dodatkov nisem kupovala že več kot enajst let, razen nekaj malenkosti, ki sem jih kupila v spletni trgovini opremisidom oz. v tujini. Kakšne prelepe dodatke namreč kupim v trgovinicah v tujini, ko nanje slučajno naletim. Pred kratkim sem npr. v Turčiji kupila par prelepih manjših vaz. 

»Če bom in ko bom menjala kuhinjo, bom raje izbrala narejeno po meri.«

91186835_212506856673163_5896927684869369311_n (1).jpg
Rada skrbi za lepo vzdrževano hišo in okolico.
osebni arhiv



Prisegate na določen slog opremljanja? 

Rada imam moderni slog, in sicer v kombinaciji s starinskim. Moje domovanje je opremljeno moderno, najdemo pa tu in tam kakšen starinski element. Všeč mi je tudi mediteranski stil, zato sem v tem slogu opremila svojo teraso. Tako sem združila vse stile, ki so mi všeč. 

Prisegate na pohištvo po meri ali raje izbirate posamezne kose?

Večina pohištva v mojem domu je narejena po meri – vgradne omare v avli, moja garderobna soba, vrata, kopalnica, spalnica, otroški sobi in podobno, z izjemo dnevne sobe in kuhinje. Vendar bi tudi v prihodnje – če bom in ko bom – menjala kuhinjo, raje izbrala narejeno po meri. 

dfd3ea53de279a0f4343045a83477928.jpeg
/
osebni arhiv


Pustite otrokom, da si sami izbirajo pohištvo in dodatke za svoje sobice, ali izberete vi?
Sobici sta bili že opremljeni, dodatke – npr. kakšne vazice ipd. – pa izbirata sami. Šajana je stara že sedem let in spi v postelji, ki je oblikovana kot hiška. Predvidevam, da si bo kmalu zaželela menjave, in takrat ji bom prepustila, da se sama odloči, v kakšni sobi bo spala.