Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Znane Slovenke s tetovažami

Teja Pelko/kl, 26.01.2021 19:18:05

Modni hit vztraja že več desetletij. Ali ste vedeli, da se za tetovaže v poprečju odloča več žensk, kot moških. Tudi pri nas jih je vedno več. Tudi med znanimi.

Delite na:
Znane Slovenke s tetovažami
Radijsko voditeljico Jerico Zupan krasi šest tetovaž. Tri si je dala narediti na levi roki, po eno pa na hrbtu ter na vsaki od nog. revija zvezde

Trajna poslikava že nekaj časa ni več rezervirana samo za mornarje, zapornike in tolpaše. Zanjo se je odločilo že tudi precej znanih Slovenk iz sveta zabave. Imajo jo Jana Morelj, Sanja Grohar, Anja Jenko, Mirela Lapanović, Katja Mekiš, Maša Merc, Oriana Girotto, Nina Golub, La Toya, Špela Grošelj, Tamara Korošec, Urška Čepin, Tjaša Perko, Salome, Urška Majdič, Veronika Žajdela, Nina Osenar, Anja Križnik Tomažin, Teja Perjet Jugovic, Ksenija Kranjec, Kataya, Karmen Klinc, Maja Založnik, Doroteja Premužič, Raiven in Ula Šemole.

Katere slavne Slovenke so še obiskale tetovatorja in katero mesto na telesu so se odločile trajno zaznamovati s črnilom, pa poglejte spodaj.

Tjaša Kokalj Jerala
Voditeljica, novinarka, model in blogerka Tjaša Kokalj Jerala ima 21 tetovaž, razporejenih po vsem telesu.
revija zvezde

Anja Rupel
Pevka Anja Rupel ima pet poslikav: dve na rokah, po eno pa na nogi, hrbtu in na prstancu (ta tako kot pri Rebeki simbolizira ljubezen, takšna pa je tudi njegova oblika – nanj si je namreč dala vtetovirati srce).
Izidor Farič

Ali ste vedeli?

Država z največ potetoviranimi prebivalci je Italija. Tam ima vsaj eno tetovažo skoraj vsak drugi prebivalec, 48 %. Sledita Švedska z odstotkom manj in ZDA s 46 %

Rebeka Dremelj
Pevka Rebeka Dremelj je tetoverja obiskala petkrat. Tetovaže ima na dojki, na intimnem predelu, nad gležnjem, nad trtico in na prstancu (ta 'nadomešča' poročni prstan).
Instagram

Gaja Prestor
Voditeljico in pevko Gajo Prestor krasi pet tetovaž. Trajno poslikavo si je dala narediti na obeh rokah (na desni dve, na levi eno), po eno pa še na zatilju in pod prsmi.
instagram

Natalija Bratković
Voditeljica resničnostnega šova Kmetija Natalija Bratkovič ima kar deset tetovaž. Največjega, lovilca sanj, ima na hrbtu. Sicer pa ima poslikave še na vratu, ključnici, obeh podlahteh, nartu, stegnu, pod prsmi in na obeh straneh reber.
POP TV

Ali ste vedeli?

Ljudje srednjih let se pogosteje odločajo za tetovaže kot mladi.

Alya
Pevko Alyo krasijo trajne poslikave na zapestju, na rami in za ušesom.
Tibor Golob

Nika Zorjan
Pevka Nika Zorjan ima štiri tetovaže – eno na roki, dve na stegnih in eno za ušesom.
Facebook

Kaja Jurač
Finalistka šeste sezone MasterChef Slovenija Kaja Jurač ima tetovažo na oprsju.
osebni arhiv

Ali ste vedeli?
Ženske se pogosteje odločajo za tetovaže kot moški. V anketi, ki so jo naredili po 50-ih državah sveta, je tetovaži naklonjeno ali pa jo ima 40 odstotkov žensk in 32 odstotkov moških.

Lea Sirk
Pevka Lea Sirk ima tri poslikave. Dve na roki, eno pa pod prsmi.
Osebni arhiv

Neisha
Glasbenica Neisha je tetoverja obiskala petkrat. Na desni roki ima vtetoviran vilinski simbol magelan ro za materializacijo, snežinko in napis 'You are what you love not what loves you'. Na levi roki pa osebni vilinski simbol lirina el ami in konjsko glavo.
osebni arhiv