Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Šamanska astrologinja: Obetajo se pozitivne spremembe

A. M., 15.01.2021 13:35:21

Z januarjem smo vstopili v obdobje pozitivnih družbenih sprememb, ki sta ga odprla Jupiter in Saturn v konjunkciji v vodnarju, v decembru, pravi Gaia Asta.

Delite na:
Šamanska astrologinja: Obetajo se pozitivne spremembe
Konec meseca, 31. januarja, se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, tako bo potoval do 21. februarja, pravi Gaia Asta. Osebni album
"Luna je danes (15. 1.) v praznem teku, jutri pa prihaja v sekstil z Uranom in Venero, kar je lep aspekt za ljubezen. Redkokdaj so vsi planeti direktni, do Ščipa, 28. 1. je čas za nove korake, pozitivne spremembe se bodo s Ščipom prizemljile, prihaja konjunkcija Venere in Plutona, ter Sonca in Jupitra. Pozitivne spremembe bodo vidne navzven in se bodo konkretizirale. Naj bodo spremembe, ki jih delate znotraj vas in koraki, ki jih hodite, v teh težkih časih prehojeni z ljubeznijo, do vseh živih bitij in predvsem do mame Narave. Kot zanimivost vam povem, da se Zemlja v zadnjem času vrti hitrje, kot se je vrtela v zadnjih 50 letih ...," je vse skupaj opisala šamanska astrologinja Gaia Asta, ki je ob tem delila še prav posebno pesem, ki pomaga izboljšati medsebojne odnose. "Dia Gra pomeni za ljubezen, je peti element, ki vas spomni, da je potrebno dati ljubezen v vse odnose."
Po mlaju (13.1.) bodo vsi planeti direktni, kar je odličen čas za postavljanje novosti, pričetek novih projektov, dogovorov, pogodb z novimi poslovnimi partnerji. Vsa sodelovanja v tem obdobju bodo imela izjemno dober impulz rasti.