favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Šamanska astrologinja: Obetajo se pozitivne spremembe

A. M., 15.01.2021 13:35:21

Z januarjem smo vstopili v obdobje pozitivnih družbenih sprememb, ki sta ga odprla Jupiter in Saturn v konjunkciji v vodnarju, v decembru, pravi Gaia Asta.

Delite na:
Šamanska astrologinja: Obetajo se pozitivne spremembe
Konec meseca, 31. januarja, se bo Merkur obrnil v retrogradno gibanje, tako bo potoval do 21. februarja, pravi Gaia Asta. Osebni album
"Luna je danes (15. 1.) v praznem teku, jutri pa prihaja v sekstil z Uranom in Venero, kar je lep aspekt za ljubezen. Redkokdaj so vsi planeti direktni, do Ščipa, 28. 1. je čas za nove korake, pozitivne spremembe se bodo s Ščipom prizemljile, prihaja konjunkcija Venere in Plutona, ter Sonca in Jupitra. Pozitivne spremembe bodo vidne navzven in se bodo konkretizirale. Naj bodo spremembe, ki jih delate znotraj vas in koraki, ki jih hodite, v teh težkih časih prehojeni z ljubeznijo, do vseh živih bitij in predvsem do mame Narave. Kot zanimivost vam povem, da se Zemlja v zadnjem času vrti hitrje, kot se je vrtela v zadnjih 50 letih ...," je vse skupaj opisala šamanska astrologinja Gaia Asta, ki je ob tem delila še prav posebno pesem, ki pomaga izboljšati medsebojne odnose. "Dia Gra pomeni za ljubezen, je peti element, ki vas spomni, da je potrebno dati ljubezen v vse odnose."
Po mlaju (13.1.) bodo vsi planeti direktni, kar je odličen čas za postavljanje novosti, pričetek novih projektov, dogovorov, pogodb z novimi poslovnimi partnerji. Vsa sodelovanja v tem obdobju bodo imela izjemno dober impulz rasti.