Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Tako Natalija Verboten premaguje osebno stisko

A. M., 15.01.2021 11:50:09

V teh koronačasih, ko ni ne stikov in dotikov, marsikdo izmed nas čuti močno stisko, ki se pozna tako v našem telesu kot tudi v medsebojnih odnosih in čustvih.

Delite na:
Tako Natalija Verboten premaguje osebno stisko
Natalija Verboten. Natalija Jelušič Babič

Eni v ta namen izvajajo različne sproščujoče tehnike, drugi precej več meditirajo, tretji berejo knjige. In prav slednje so na voljo prav vsem, skozi njih pa si lahko še kako pomagamo, sploh v teh nepredvidljivih časih.

Tega se zaveda tudi glasbenica Natalija Verboten, ki osebne stiske uspešno premaguje tudi s prebiranjem knjig. "Vem, da v teh časih marsikomu ni lahko, pa ne veste, kako bi si pomagali. Sama sem naletela na knjigo Doktor življenja avtorja Milana Krajnca, med drugim tudi psihoterapevta, kjer lahko s pomočjo zgodb vsakdanjih ljudi (v knjigi ostajajo anonimni) najdete sebe, nasvet ali vodilo, ki vam bo pomagalo na področju, kjer občutite osebno stisko. Vsakdo od nas ima svojo pot. Vsaka je edinstvena. A preko poznavanja zgodb drugih lahko sebi prihranimo čas in energijo na poti do lepšega in kakovostnejšega življenja. Knjigo sem prebrala na mah in moram priznati, da je to ena najboljših knjig za osebno rast, ki sem jih prebrala v zadnjem času," je na instagramu zapisala priljubljena glasbenica, ki sicer že skoraj eno leto nima dela.

Z možem Dejanom Bojičem imata namreč podjetje, ki skrbi za organiziranje in izvedbo odmevnih prireditev ter velikih dogodkov. Teh pa, kakor vemo, zaradi epidemije praktično že dolgo časa ni.